Mareea: turismul intern, crestere cu 15 procente in acest an

Data publicarii: 19-03-2013 | Turism

Ca urmare a participarii la Targul de Turism al Romaniei, desfasurat in perioada 14-17 martie a.c., MAREEA - touroperatorul numarul 1 pentru litoralul romanesc - anunta cresterea interesului turistilor romani pentru destinatiile interne cu peste 15% fata de anul trecut.

Principalele destinatii interne solicitate in cadrul TTR pentru zona de litoral au fost indreptate, in special pentru pachetele de tip early booking care au pana la sfarsitul lunii reduceri de pana la 25%, catre unitatile hoteliere de 3 si 4 stele, din statiunile Mamaia, Eforie Nord, Jupiter si Venus.

Pentru zona montana si balneara, solicitarile s-au concentrat in principal catre aceleasi categorii de hoteluri, din urmatoarele statiuni: Baile Felix, Vatra Dornei, Poiana Brasov, Predeal si Sinaia.

In privinta destinatiilor externe, MAREEA considera anul 2013 ca fiind anul GRECIEI, de data acesta insa, fiind solicitate zonele insulare, precum: Thassos, Rhodos, Kos, Creta si Corfu.

MAREEA a fost prezenta la TTR cu o serie de standuri ce au insumat peste 200 mp de suprafata de expunere, investitia realizata fiind semnificativa. Pe intreaga durata a targului de turism, MAREEA a reusit vanzari directe de peste 500.000 E, aproximativ 1500 de pachete turistice, si a inregistrat peste 10.000 de vizitatori. 

«Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei a fost un succes atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori, care au reusit astfel sa achizitioneze servicii de calitate, la preturi atractive, valabile numai in luna martie. Asa cum se stie, produsele de tip Early Booking beneficiaza de importante reduceri in intervalul ianuarie-martie, urmand ca dupa aceasta perioada preturile sa revina la normal. MAREEA multumeste clientilor sai care au ales pachetele noastre de vacanta si atrage atentia asupra faptului ca mai sunt numai 2 saptamani in care doritorii de vacante mai pot achizitiona vacante la preturi speciale «, declara Marius Usturoiu, managerul general MAREEA.