Oracle E-Business Suite, pentru afaceristii cu perspectiva globala

Data publicarii: 26-10-2006
Oracle a anuntat la OpenWorld pregatirea viitoarei versiuni a suitei Oracle® E-Business Suite, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Oracle E-Business Suite Release 12 permite clientilor sa aiba o perspectiva globala pentru a putea lua decizii mai bune, sa lucreze la nivel global pentru a fi mai competitive si sa gestioneze la nivel global pentru a reduce costurile si pentru a creste performanta. Cu o interfata noua, integrata si cu mii de noi capabilitati pentru ERP, CRM si SCM (supply chain management), Oracle E-Business Suite Release 12 se inscrie in programul "Applications Unlimited", care sintetizeaza planul Oracle pe termen lung, de a aduce permanent imbunatatiri la Aplicatiile Oracle existente.

Perspectiva globala pentru decizii mai bune

Avand o imagine unica, globala despre clienti, furnizori, parteneri si operatiuni, organizatiile pot lua decizii fundamentate. Cu viitoarea versiune a Oracle E-Business Suite, Oracle adauga capabilitati care permit luarea unor decizii mai bune bazate pe informatii complete obtinute din sisteme din regiuni si divizii diferite.

Noile capabilitati includ:

•Oracle Profitability Manager, care ofera utilizatorilor capabilitati extinse pentru analize de profitabilitate si raportare;
•Oracle Strategic Network Optimization, permite utilizatorilor sa evalueze permanent costurile si veniturile pe care le implica o decizie a organizatiei referitoare la reteaua globala de furnizori;
•Oracle Projects Portfolio Analysis, permite utilizatorilor sa aleaga si sa prioritizeze proiectele globale pe baza unei analize de tip "what if".

Activitate globala pentru competitivitate crescuta

Multe companii se confrunta cu nivelul de complexitate derivat din existenta multor divizii, localizate in diverse regiuni, cu diferite operatiuni. Noua functionalitate din modulul de Oracle Financials permite ca printr-o singura tranzactie sa se creeze inregistrari contabile multiple pentru registrele contabile locale si cele de la nivel de sediu central. Astfel, companiille multinationale vor putea gestiona activitatea financiara folosind date stocate intr-un singur loc, acest lucru  usurand deasemena operatiunile de raportare si consolidare financiara.

Control global pentru costuri scazute si performanta ridicata

Implementarea si gestionarea aplicatiilor in divizii de business si locatii diferite a necesitat intotdeauna timp si efort considerabil. Oracle E-Business Suite Release 12 ofera:

•Conformitate - viitoarea versiune va permite utilizatorilor sa gestioneze conformitatea la nivel global cu un repository de "business rules" centralizat pentru revizuirea si auditarea "business rules" de contabilitate intr-un singur mediu;
•Capabilitati extinse de integrare - Oracle E-Business Suite Release 12 permite integrarea aplicatiilor Oracle cu aplicatii provenind de la alti furnizori. 

"Oracle E-Business Suite Release 12 a fost dezvoltata pentru a permite companiilor, indiferent de marime sau de industrie, sa concureze in mod eficient intr-o economie globala", afirma John Wookey, Oracle Senior Vice President, Application Development. "Viitoarea versiune a suitei de aplicatii Oracle vine in sprijinul companiilor care doresc sa gestioneze complexitatile mediului de afaceri global, cu ajutorul unor decizii mai bune, al eficientei si al costurilor reduse."

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: