BCR da credite pentru propriile locuinte executate silit

Data publicarii: 20-03-2013 | Finante-Banci

O promovare inedita a locuintelor executate silit intrate in portofoliul BCR. Iti da si casa, si banii pentru cumpararea ei, la dobanzi preferentiale

Banca mai spune ca este un avantaj ca imobilele se afla in proprietatea ei, astfel ca procesul de cumparare este sigur, mai simplu si mai rapid, fara agenti imobiliari sau terti si cu mai putine cheltuieli.

In plus, dobanda perceputa pentru cumpararea print credit BCR a unei case din proprietatea bancii ar fi una preferentiala. Apoi, comisioanele bancare zero, taxa de evaluare a imobilului zero si zero risc valutar, creditul acordandu-se exclusiv in lei.

Asigurarea pentru casa este gratuita pe toata durata creditului.

Suma minima care poate fi imprumutata este de 22.000 de lei, iar suma maxima este de 4,4 milioane de lei. Banca ofera pana la 85% din valoarea garantiei imobilului. Termenul maxim este de 30 ani, iar avansul minim de 15%.

Oferta de locuinte a BCR este foarte variata si cuprinde toata tara.

Preturile variaza, in cazul Capitalei, de exemplu, intre 51.000 de lei (11.600 euro) garsoniera in sectorul 5 si 2,25 milioane de lei, jumatate de milion de euro, pentru o vila cu demisol, parter si doua niveluri in Vasile Lascar.

Sursa: ECONOMICA.net