Intesa Sanpaolo Bank sustine campania Romani pentru o lume

Data publicarii: 20-03-2013 | Finante-Banci

 Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, sustine campania "Romani pentru o lume” ce promoveaza mari personalitati romanesti si aduce in atentia publicului larg valori nationale importante. 

Initiata de catre Fundatia Sergiu Celibidache aceasta campanie de responsabilitate sociala este in prezent in plina desfasurare la nivel national. Campania este construita in jurul unor valori romanesti care au contribuit la cultura mondiala: Mircea Eliade, Emil Cioran, Nicolae Grigorescu, George Enescu, Edward G. Robinson, Jean Negulesco si Sergiu Celibidache. 

Campania este sustinuta in mediul online, pe site-ul www.romanipentruolume.ro si pe pagina de Facebook, Romani pentru o lume, care a generat deja o comunitate de 14.000 de oameni. Aici puteti gasi mai multe detalii despre acest proiect cultural, care in etapa finala va oferi o serie de burse in tara si in strainatate pentru oameni de cultura si artisti romani. 

Intesa Sanpaolo Bank sustine acest proiect alaturi de alti parteneri printre care Muzeul National al Literaturii Romane, Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu, Muzeul National George Enescu. 

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune. Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea de unitati ce acopera practic intreaga tara si active totale de peste 5 miliarde lei.