SRBA Broker de Asigurare-Reasigurare si-a premiat agentiile teritoriale

Data publicarii: 25-03-2013 | Finante-Banci

SRBA Broker de Asigurare-Reasigurare si-a premiat agentiile teritoriale in cadrul Conferintei Nationale de Vinzari,  eveniment ce a avut loc saptamina trecuta la Hotelul Wolf din statiunea Bran.

Premiile au fost acordate de catre UNIQA Asigurari atat directorilor sucursalelor proprii SRBA cit si ai agentiilor partenere din teritoriu, pe criteriul volumului de vinzare a produselor acestei importante companii de asigurare.

In ceea ce priveste obiectivele viitoare ale SRBA Broker, Gheorghe Grad, managerul general, a declarat: "Ne dorim sa crestem sanatos si profitabil si ne bucuram ca eforturile noastre din anii anteriori, de a obtine o importanta cota de piata  aplicind politica pasilor marunti si siguri, au  dat roade. Vom continua sa ne tratam partenerii cu aceeasi seriozitate cu care ne tratam si clientii, constienti fiind ca aceasta este singura abordare care garanteaza succesul unei astfel de afaceri. Pentru anul in curs ne propunem o crestere de 25% a business-ului  si continuarea "bataliei” in mediul vinzarii de polite online, prin intermediul platformei www.musai-rca.ro .Ca noutate, avem in plan lansarea unor produse novatoare, adaptate realitatii mediului economic actual, realizate cu partenerii nostri de pe piata londoneza.”

SRBA este unul din principalii brokeri de intermediere si consultanta in asigurari din Romania, fiind prima dintre firmele de profil care au realizat o retea de dezvoltare in mai multe judete ale tarii, ocupind locul 13 la nivelul primelor intermediate in anul 2012, in crestere cu 20 procente fata de anul 2011.

Mai multe informatii  despre produsele si serviciile oferite de SRBA Broker de Asigurare Reasigurare, puteti afla accesand www.srba.ro sau www.romasigurari.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: