Banca Transilvania estimeaza o crestere cu 15.000 de carduri

Data publicarii: 26-03-2013 | Finante-Banci

Banca Transilvania lanseaza campania "Fa acum ce visezi de mic! Daca nu acum, atunci cand?”, in cadrul programului de loialitate Star BT (www.starbt.ro), program destinat celor care au carduri de credit. Persoanele care solicita Bancii Transilvania, in perioada 1 aprilie - 30 iunie, un MasterCard Forte, beneficiaza, prin aceasta campanie, de 3 luni de gratie, 3 luni de puncte duble Star BT si costuri 0 de emitere. 

Star BT inseamna puncte sau rate fara dobanda la plata cu cardul, la peste 4.000 de magazine partenere, cum ar fi: Altex, Domo, Flanco, eMAG, Media Galaxy, Praktiker, Regina Maria Eximtur, Perfect Tour, Aerotravel, Carturesti, Librarium, Nemira, Ecco, Benvenuti, Centrofarm etc.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking in cadrul Bancii Transilvania, declara: "Prin aceasta campanie, estimam o crestere cu 15.000 de carduri Mastercard Forte in  perioada campaniei, precum si un impact pozitiv privind tranzactiile de plata cu cardul de credit la comercianti. Pana acum, in doar un an si jumatate de cand a fost lansat, programul Star BT a adus o crestere cu peste 60% a acestui tip de tranzactii”.

Folosind la cumparaturi MasterCard Forte, in tara sau in strainatate, clientii primesc puncte Star BT in echivalentul a 0,3% pentru platile facute in tara, respectiv 0,1% pentru cele din strainatate. Fiecare punct Star BT inseamna 1 leu, iar punctele acumulate pot fi folosite la comerciantii parteneri. De asemenea, prin Programul Star BT cumparaturile pot fi achitate in rate fara dobanda - maxim 12 - la partenerii Star BT. Sunt incluse in program urmatoarele carduri ale Bancii Transilvania: MasterCard Forte, Visa Gold, Visa Platinum, MasterCard forte pentru Medici si Visa Gold BT - Rotary. 

Un alt beneficiu pe care posesorii de carduri BT il pot avea este serviciul SMS Alert, cu ajutorul caruia acestia primesc, pe telefonul mobil, informatii despre tranzactiile efectuate cu cardul, precum si cu privire la banii disponibili dupa fiecare tranzactie. In prezent, peste 75.000 de detinatori de card BT folosesc SMS Alert. 

Comunicat de presa