Victor Ciutacu pleaca din Intact la Romania TV

Data publicarii: Astazi, 26-03-2013 | Media

Jurnalistul Victor Ciutacu a anuntat, luni, pe blogul sau, ca a decis sa paraseasca trustul Intact, la care a lucrat din anul 2004, si ca a ales sa isi continue cariera in televiziune, la Romania TV.

"Se termina un ciclu profesional si de viata. Dupa aproape noua ani (dintre care peste sase si la TV), parasesc trustul Intact. A fost cel mai lung (si cel mai placut) loc de munca pe care l-am avut. Si, in 20 de ani, am trecut prin cateva…Sigur, cea mai la indemana e teoria conspiratiei. O sa va dezamagesc. Nu e nici un scandal. Si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera si atat. Careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs. E decizia mea, e viata mea, e responsabilitatea mea", a spus Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal.

El spune, totodata, ca a decis sa ramana in presa si a ales Romania TV. El va realiza cel mai important talk show politic, difuzat zilnic, in prime time, la Romania TV, a declarat luni, Roxana Niculescu, directorul de programe al televiziunii de stiri, scrie Mediafax.

"Cooptarea lui Victor Ciutacu in aceasta echipa ni s-a parut un lucru absolut firesc si normal", a spus Roxana Niculescu. Roxana Niculescu a mai spus ca venirea lui Victor Ciutacu in echipa Romania TV nu va duce la modificarea echipei televiziunii. "Va fi in continuare aceeasi echipa", a spus Roxana Niculescu.

Deputatul PSD Sebastian Ghita, cel care controleaza televiziunea de stiri Romania TV, a declarat: "Domnul Ciutacu este un om pe care-l apreciez foarte mult, un jurnalist foarte cunoscut, dar pentru detalii si idei vizavi de activitatea profesionala trebuie sa luati legatura cu redactia Romania TV, pentru ca nu ma ocup eu".

"O sa fac tot ce am mai facut in viata asta. De pe data de 1 aprilie sunt al lor", a spus Victor Ciutacu. Intrebat daca duce si brandul "Vorbe grele" la Romania TV (emisiunea pe care o realiza la Antena 3 si care era difuzata in fiecare vineri seara, n.r.), Victor Ciutacu a spus ca acest lucru depinde de discutiile cu cei de la Romania TV: "Este o decizie economica (...) Mie mi-ar fi cel mai comod sa evoluez sub acelasi nume, dar nu sunt disperat".

Integral in RTV.net