COSMOTE Romania lanseaza abonamentele All Free

Data publicarii: 27-03-2013 | IT&C

Pe masura ce nevoile de comunicare ale consumatorilor devin tot mai complexe, COSMOTE Romania isi extinde portofoliul de abonamente. Astfel, incepand de astazi, clientii au la dispozitie planurile tarifare All Free, care includ minute nationale/internationale catre Zona 1 si SMS-uri nationale, impreuna cu trafic de date, perfecte pentru persoanele cu nevoi extinse de comunicare, eliminand grija retelei apelate.

COSMOTE All Free 600 si COSMOTE All Free 1000 acopera toate nevoile de comunicare, oferind beneficii de la minute nationale si SMS-uri nationale, pana la trafic de date inclus. Mai mult, minutele nationale pot fi, de asemenea, utilizate pentru apeluri internationale catre Zona 1 (retele fixe din Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel). Astfel, cei care aleg unul dintre cele doua noi abonamente au mai multa libertate de a comunica, indiferent de reteaua utilizata de catre partenerul de conversatie.

All Free 600 ofera, pentru doar 13 euro/luna (TVA inclus), 600 minute nationale/internationale catre Zona 1, 600 SMS-uri nationale si 200 MB trafic de date, in timp ce All Free 1000 ofera, pentru 21 euro/luna (TVA inclus), 1.000 de minute nationale/internationale catre Zona 1, 1.000 de SMS-uri nationale si 400 MB trafic de date.

In plus, daca doresc chiar mai multe beneficii, clientii COSMOTE isi pot imbogati planurile tarifare cu extraoptiuni ce ofera minute nationale si internationale, minute si SMS-uri in retea. Astfel, acestia vor primi 50 sau 100 de minute nationale/internationale catre Zona 1 pentru 3.72 euro/luna, respectiv 6.82 euro/luna (TVA inclus); sau 500 de minute in retea si 500 SMS-uri in retea / 1.000 de minute in retea si 1.000 de SMS-uri in retea pentru 3.72 euro/luna, respectiv 6.82 euro/luna (TVA inclus).

Noile abonamente sunt disponibile pentru clientii noi si existenti, rezidentiali sau de business, care semneaza un contract nou pentru 12 sau 24 de luni. Oferta promotionala este valabila pana pe 30 aprilie 2013.

Pentru clientii prepaid, la inceputul lunii martie, COSMOTE a lansat extraoptiunea All Free, marcand o noua premiera pe piata romaneasca de cartele preplatite prin includerea de minute si SMS-uri, care pot fi utilizate indiferent de retea, pentru cei dependenti de comunicare, cu multi prieteni si multe noutati de povestit. Extraoptiunea include 350 de minute nationale/internationale, 350 SMS-uri nationale si 100 MB trafic de date, pentru doar 5.89 euro credit. Apelurile voce pot fi realizate catre orice retea nationala sau catre destinatii internationale fixe din tarile Uniunii Europene sau retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel. Oferta este disponibila pana pe 31 martie cu posibilitate de prelungire.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.cosmote.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: