Raiffeisen Bank lider pe piata cardurilor de credit din Romania

Data publicarii: 27-03-2013 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank are cel mai mare portofoliu de carduri de credit din Romania, peste 385.000 de carduri, iar 95.000 sunt carduri de credit emise in 2012. Banca are in prezent peste 1,6 milioane de carduri active (debit si credit).

Aseara, la Teatrul Excelsior din Bucuresti, la Gala "NOCASH” dedicata premiilor de excelenta pentru industria cardurilor, Raiffeisen Bank a primit patru distinctii: "Cel mai vandul card de credit”, "Cardul de cumparaturi al anului”, "Cel mai de succes program co-branded - Raiffeisen Bank si Fundatia pentru SMURD” si cel mai important premiul al serii "Banca Anului” .

"Organizez aceasta Gala de 12 ani si in istoria ei nu s-a mai intamplat ca o institutie sa ia atatea premii, pe baza cifrelor inregistrate intr-un an. Este un moment cu adevarat special pentru Raiffeisen Bank” a spus Sergiu Cone, General Manager, NOCASH CAPITAL CONSULT SRL.

"Suntem foarte multumiti de evolutia cardului de credit si de faptul ca in proportie de 80% cardul este utilizat pentru plati la comercianti. Asta este cea mai mare realizare a noastra - am reusit sa comunicam clientilor modalitatea cea mai buna de utilizare a cardulului - pentru plata cumparaturilor de zi cu zi” a declarat Titi Stoenescu, Director de Carduri la Raiffeisen Bank.

La finalul anului 2012, reteaua Raiffeisen Bank era de 525 de agentii, peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.