Raiffeisen Capital & Investment si-a intarit echipa de vanzari

Data publicarii: 28-03-2013 | Finante-Banci

Mihai Lazar se alatura diviziei de investitii a Raiffeisen Bank Romania, Raiffeisen Capital & Investment, in calitate de Director Vanzari si va administra si coordona activitatile de vanzare si operatiunile de tranzactionare specifice portofoliului de produse al companiei.

Mai mult de cinci ani Mihai Lazar a condus activitatea de vanzare si, incepand din 2011 si operatiunile de tranzactionare actiuni si produse structurate in ING Bank Sucursala Bucuresti, departamentul Piete de Capital. Echipa din care a facut parte a reusit performanta sa fie al doilea cel mai activ jucator al pietei de actiuni din Romania in 2012. Mihai Lazar este apreciat de catre investitorii institutionali locali si straini, care l-au desemnat in 2010 al saselea in topul brokerilor din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), conform studiului "Thomson Reuters Extel Survey".

In 2011 Mihai a facut parte din echipa consortiului care a realizat cea mai importanta listare la BVB, listarea tehnica a Fondului Proprietatea, iar in 2012 a administrat impreuna cu echipa ING cea mai mare oferta publica desfasurata in ultimii ani pe piata bursiera, tranzactia privind transferul pachetului minoritar la Azomures.

Mihai Lazar este membru al Asociatiei locale CFA inca din 2009, cand a primit certificarea CFA si a fost inregistrat in 2008 de FSA in Marea Britanie si SEC in SUA pentru a putea oferi servicii financiare clientilor institutionali inregistrati in respectivele piete.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: