Graffiti BBDO semneaza campania TV pentru Banca Romaneasca

Data publicarii: Astazi, 27-10-2006
Prima campanie TV pentru Banca Romaneasca - Creditul pentru casa - este semnata de Graffiti BBDO si se difuzeaza din octombrie pe principalele posturi TV nationale, fiind declinata si pentru segmentele presa scrisa, radio si internet, aflam de pe Wall-Street.ro. In aceasta campanie, Banca Romaneasca si-a dorit sa dezvolte un concept atragator care sa comunice mai mult decat avantajele produselor din portofoliul bancii, informeaza un comunicat al companiei. Achizitionarea unei case nu reprezinta numai o implinire materiala, ci si o implinire profund emotionala. Intregul confort personal se construieste in jurul acelui loc care inseamna cu adevarat "acasa".

Pornind de la acest mesaj cheie si adresandu-se unui target tanar, in ascensiune profesionala, pentru care achizitionarea unei case reprezinta una din prioritatile vietii lor, dezvoltarea conceptului creativ s-a axat pe mesajul : "De-abia astepti sa ajungi acasa cand ai casa ta". Eroul spotului, un ghid de muzeu, impune vizitatorilor sai un ritm alert, turul de muzeu transformandu-se intr-o cursa, totul pentru a ajunge cat mai repede in noua lui casa si a se bucura de sentimentul inegalabil de a detine propria "casa". Personajul este interpretat cu umor si farmec de catre Bogdan Dumitrache, eroul scurt-metrajului "Trafic", premiat la Cannes in 2004.

Prin aceasta campanie, Banca Romaneasca a dorit sa comunice atat o oferta foarte atragatoare din punct de vedere financiar, cat si si sa-si reafirme mesajul de a fi aproape de clientii sai, carora le intelege nevoile si raspunde la ele.

Filmarea spotului s-a realizat la inceputul lui octombrie la Complexul COR de la Snagov avandu-l drept regizor pe Radu Muntean, cel care dupa "Furia" in 2002, realizeaza al doilea lung metraj anul acesta "Hartia va fi albastra". Imaginea a fost semnata de catre Tudor Lucaciu.

Din partea agentiei Graffiti BBDO, proiectul a fost dezvoltat de o echipa formata din: Ema Prisca - Creative Director, Adina Basag - Copywriter, Diana Cristea - Art Director, Liviu Isop - AV Producer, Stefan Chiritescu - Senior Account Planner, Anca Iulia Calin - Account Director, Corina Gavrilita - Media Planner, iar din partea companiei Banca Romaneasca: Cristina Lepadatu - Marketing Manager si Dana Constantinescu - Senior Marketing Officer.

Wall-Street.ro