Cu 9 euro la Roma sau Budapesta

Data publicarii: Astazi, 27-10-2006
Compania aeriana low-cost Sky Europe estimeaza ca va transporta 150.000 de pasageri in 2007 ca urmare a introducerii a doua noi curse din Bucuresti spre Roma, din 12 ianuarie si Budapesta, de la 1 februarie 2007, informeaza Banii Nostri.ro. Pretul biletelor porneste de la 9 euro, de persoana, pentru un zbor, fara taxe incluse. Oricum, valoarea acestora este cea mai redusa de pe piata, apreciaza Mihaela Badic, directorul de marketing al reprezentantei din Romania. "Nu depasesc 25 de euro pentru un zbor indiferent de cursa."

Sky Europe este prezenta in Romania din noiembrie 2005 si a inregistrat 30.000 de pasageri. Potrivit lui Karim Maklouf, director comercial, operatorul aerian studiaza posibilitatea operarii de noi curse si de pe aeroportul din Timisoara.

Sky Europe are 5 baze operationale proprii, in Slovacia, Ungaria, Polonia si Cehia si opereaza in 37 de destinatii din 19 tari pe 74 de rute. 

In viitorul apropiat, 2007, operatorul intentioneaza sa-si consolideze prezenta pe piata prin introducerea unor noi curse catre Londra, Dublin, Milano si Paris dar si marirea numarului de baze cu inca una, la Bucuresti Baneasa.
 
BaniiNostri.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: