Provus a preluat activitatea de personalizare a cardurilor UniCredit Tiriac Bank

Data publicarii: 09-04-2013 | Finante-Banci

Provus Service Provider, cel mai mare centru de procesare a tranzactiilor cu carduri bancare din Romania si unul dintre cele mai mari centre de procesare din Europa de Est, a preluat activitatea de personalizare a cardurilor emise de UniCredit Tiriac Bank.

In cadrul parteneriatului, Provus va personaliza toate tipurile de carduri emise de UniCredit Tiriac Bank: carduri cu banda magnetica, chip & PIN,  cu sau fara cod de bare, emise sub sigla Visa si MasterCard. Anterior preluarii, personalizarea cardurilor se facea in cadrul bancii, cu echipamente proprii. Provus a preluat in intregime aceste echipamente, impreuna cu echipa care gestiona activitatea de personalizare, acest lucru reprezentand o premiera pe piata romaneasca de profil.

"Pentru 2013 avem in plan atat cresterea volumelor de procesare a tranzactiilor efectuate cu carduri bancare, cat si dezvoltarea sustinuta a activitatii de personalizare a cardurilor, iar prin preluarea serviciilor de personalizare a cardurilor UniCredit Tiriac Bank facem un pas important in directia propusa, completandu-ne totodata portofoliul cu inca o institutie financiara de prestigiu”, a declarat Utku Ogrendil, CEO al Provus Service Provider si Presedintele Consiliului de Administratie al RomCard.

 "Am luat decizia de a externaliza serviciul de personalizare a cardurilor catre Provus Service Provider deoarece ne dorim sa fim cat mai eficienti pentru clientii nostri, atat din punctul de vedere al proceselor, cat si al costurilor aferente acestei activitati. Alegerea a avut la baza profesionalismul si calitatea ridicata a serviciilor oferite de specialistii Provus in cadrul proiectului pilot pe care l-am desfasurat. Pe parcursul acestuia, modul de lucru si timpul de livrare au fost respectate cu strictete, motiv pentru care suntem convinsi ca vom avea o colaborare reusita in continuare”, a declarat Daniel Ghiulea, Director de Operatiuni in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

Serviciile integrate de personalizare care vor fi prestate de Provus pentru UniCredit Tiriac Bank sunt: achizitia cardurilor, managementul stocurilor, personalizarea, implicuirea si livrarea securizata, in conformitate cu standardele impuse de VISA/ Mastercard. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: