ANTREC a lansat duminica a XXI-a editie a Programului 'Vacante la tara'

Data publicarii: 15-04-2013 | Turism

Cea de a XXI-a editie a Programului 'Vacante la tara', initiat si organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural - ANTREC Romania, a debutat duminica si se va derula pana pe 15 iunie 2013.

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turisti. Acestia vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si, nu in ultimul rand, pot servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta. In premiera, acest program incepe mai devreme cu doua saptamani, inainte de Sarbatorile de Paste. 

Preturile pentru pachetele de cazare aferente Programului special "Vacante la tara", sejururi de cinci nopti/sase zile, incep de la 150 lei/persoana la pensiunile de 2 margarete, pana la 195 lei/persoana la pensiunile de 3 si 4 margarete. 

In acest tarif sunt incluse cinci nopti de cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun. In programul special nu este inclusa perioada aferenta Sfintelor Sarbatori Pascale - 29 aprilie - 7 mai. 

Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt Arges, Alba Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Sibiu. 

Sursa: AGERPRES