Construct Expo, Ambient Expo si Romtherm s-au deschis la ROMEXPO

Data publicarii: 19-04-2013 | Afaceri

 Ieri, 18 aprilie, a avut loc deschiderea oficiala a Targurilor Construct Expo, Ambient Expo si Romtherm.

Evenimentul s-a desfasurat in prezenta Domnului Marcel Octavian Nicolaescu, Vice-primar in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti si a Domnului Peter Barta, CEO Fundatia Post-privatizare.

In discursul rostit, Domnul Nicolaescu a tinut sa felicite in primul rand companiile pentru decizia de participare la acest tip de evenimente si a prezentat pe scurt planurile Primariei Municipiului Bucuresti de eficientizare a traficului rutier si de imbunatatire a infrastructurii de invatamant: "Avem in vedere proiecte noi, valoroase, in domeniul infrastructurii rutiere, constructii noi, ridicarea de noi institutii pentru invatamantul scolar si prescolar precum si modernizarea parcurilor existente. In plus, Capitala va beneficia de retele de acoperisuri verzi.” a declarat Domnul Marcel Octavian Nicolaescu, Vice-primar, Primaria Municipiului Bucuresti.

In continuare, a luat cuvantul Domnul Peter Barta, CEO Fundatia Post-privatizare. Reprezentant al mediului antreprenorial si dezvoltator de proiecte pentru IMM-uri acesta a tinut sa sublinieze importanta participarii firmelor in cadrul targurilor si expozitiilor, oferind in acelasi timp o analiza a mediului de afaceri autohton: "Fundatia Post-Privatizare este o institutie care incurajeaza participarea activa la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania. In ultimii ani, in tara noastra am vazut o evolutie constanta a acestuia, ceea ce demonstreaza un apetit crescut al romanilor pentru gasirea de mijloace alternative pentru asigurarea unui trai mai bun. Domeniile reprezentate in targurile ce se deschid astazi au avut in ultimul an o crestere cu 10% a locurilor de munca. Nu numai ca incurajam participarea la acest tip de evenimente, dar o consideram si extrem de folositoare. Va recomand sa priviti aceste actiuni ca pe o investitie pentru ca altfel nu veti fi decat companii mici, intr-un birou, asteptand sa fie descoperite de catre clienti.”

Pana pe 21 aprilie ROMEXPO gazduieste cinci expozitii pentru casa si gradina. Materiale si utilaje de constructii, sisteme de ambientari, piscine, mobilier, plante, arbusti si design peisagistic precum si obiecte de arta si antichitati - toate sunt de gasit in acest weekend la ROMEXPO.

 "Aproximativ 300 de companii prezinta cele mai noi produse si servicii pe o suprafata de peste 11.000 de metri patrati, in cadrul Construct Expo, Ambient Expo si Romtherm, evenimente ce sunt lidere nationale si europene pe segmentul pe care il reprezinta - respectiv materiale si utilaje pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier, piscine si sisteme de incalzire, racire si conditionare a aerului. Tot in aceasta perioada si in completarea manifestarilor prezentate anterior, ROMEXPO gazduieste alte doua targuri care sunt destinate etapelor de amenajare finala a locuintelor. Este vorba despre  Targul de obiecte de arta si antichitati Antique Market si Expozitia Internationala de Flori, Amenajari Peisagistice si Gradinarit - Expo Flowers & Garden.” a declarat Doamna Mariana Suciu, Director General ROMEXPO SA.

Dintre atractiile acestui an amintim: cea mai luxoasa cada portabila din lume, sisteme SPA cu bluetooth, usi de garaj care produc energie pentru intreaga casa si plante care nu au nevoie de pamant si apa, incalzire cu tehnologii care folosesc energia geotermala s.a.

Bucurestenii sunt asteptati pana la 21 aprilie la cele cinci targuri deschise la ROMEXPO: Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Antique Market si Expo Flowers & Garden.

Pentru mai multe detalii vizitati programul expositional de pe site-ul www.romexpo.ro