Allianz crede in puterea Miscarii Paralimpice

Data publicarii: 25-04-2013 | Finante-Banci

  • Allianz isi reafirma angajamentul ferm
  • Mai mult timp: extinderea pe urmatorii patru ani a parteneriatului cu Comitetul Paralimpic International (CPI) 
  • Noutate: Allianz va incheia un parteneriat si cu Federatia de Atletism CPI  

Werner Zedelius, membru al Board-ului Allianz SE si  Sir Philip Craven, Presedinte al Comitetului Paralimpic International au semnat un acord care extinde angajamentul Allianz ca Partener International fata de Miscarea Paralimpica.  

Allianz SE este partener al Comitetului Paralimpic International inca din anul 2006, devenind primul  Partener International din anul 2011, rol pe care il detine si in prezent (si include cooperarea la nivel global si local). Pe tot parcursul acestei cooperari de durata, benefica pentru ambele parti, Allianz a ajutat la cresterea nivelului de constientizare si la generarea unui mai mare interes fata de sporturile paralimpice in general.  

Werner Zedelius: "Jocurile Paralimpice de anul trecut din Londra au ajutat cu certitudine la schimbarea perceptiei publicului. In calitate de partener dedicat al Comitetului Paralimpic International, a fost o bucurie pentru Allianz sa sustina Miscarea Paralimpica si atletii sai. Prin continuarea si chiar extinderea parteneriatului nostru, Allianz doreste sa contribuie si pe viitor la constientizarea publicului si la daramarea barierelor, bazandu-ne pe succesul de la Londra din 2012”. 

Sir Philip Craven: "Sunt incantat de faptul ca Allianz si Comitetul Paralimpic International continua acest parteneriat de succes. Este intr-adevar o relatie vie si Allianz a inteles spiritul Miscarii Paralimpice si al atletilor sai, iar acest lucru reprezinta o reala bucurie pentru noi. In ultimii 7 ani, Allianz a fost un sustinator al Miscarii Paralimpice dedicat, de incredere si profesionist si astept cu nerabdare urmatorii patru ani ai colaborarii noastre. Allianz va fi un partener important pentru CPI pentru a creste nivelul de constientizare in ceea ce priveste Miscarea Paralimpica si atletii paralimpici”.  

Extinderea parteneriatului 

Acordul prezent, de patru ani se intinde pe durata unui ciclu complet al Jocurilor Paralimpice, incluzand sustinerea Allianz fata de Comitetele Paralimpice Nationale pe drumul lor catre Jocurile de Iarna  Sochi 2014 si Jocurile de vara de la Rio 2016. 

In plus, Allianz se va implica si alaturi de Federatia de Atletism CPI, pentru a crea si mai mult entuziasm fata de Miscarea Paralimpica. Federatia de Atletism CPI organizeaza toate disciplinele sportive atletice si toate evenimentele de-a lungul sezonului- printre acestea se numara cursele cu scaun cu rotile, alergarea, sau saritura in lungime. 

Allianz impartaseste pasiunea pentru sporturile paralimpice cu angajatii, clientii, partenerii si publicul larg 

Dincolo de sustinerea financiara a miscarii paralimpice, Allianz contribuie la crearea unor campanii de constientizare pentru sporturile paralimpice.  Sub sloganul ”Impartasim informatii despre sporturile paralimpice”, astfel de informatii sunt distribuite publicului larg, incercand sa incurajeze publicul sa se identifice cu realizarile pline de inspiratie ale atletilor paralimpici.  

O serie de grafice si informatii explica diferitele sporturi paralimpice, cum ar fi de exemplu regulile basketului in scaun cu rotile sau cum pot skiorii alpini cu probleme de vedere sa coboare pe skiuri cu 105 km/h. 

 Allianz invita membri ai Miscarii Paralimpice sa sustina sesiuni motivationale pentru angajati, manageri, agenti si clienti, crescand astfel numarul ambasadorilor paralimpici in intreaga lume.  

O expozitie foto dedicata Miscarii Paralimpice va fi organizata la Munchen in perioada aprilie/ mai 2013 

Allianz gazduieste la ora actuala expozitia foto oficiala a Miscarii Paralimpice in sediul central din Munchen. Expozitia, intitulata ”Spirit in miscare” include fotografii de la Jocurile Paralimpice - incepand cu Jocurile Paralimpice din Atlanta din anul 1996, pana la cele din Londra, 2012. Toate fotografiile sunt realizate de fotograful official al Comitetului Paralimpic International, Lieven Coudenys si ofera o perspectiva asupra sporturilor paralimpice si a adevaratilor eroi ai sportului. 

Aflati mai multe informatii despre implicarea Allianz in Miscarea Paralimpica aici: http://www.sponsoring.allianz.com/en/paralympics/paralympics/


Ultimele stiri pe BankNews.ro: