COSMOTE Romania lanseaza comercial serviciile 4G

Data publicarii: Astazi, 29-04-2013 | IT&C

COSMOTE Romania lanseaza astazi comercial serviciile 4G, in Bucuresti (zona de nord), Otopeni, Ploiesti, Cluj, Iasi si in statiunile turistice Sinaia, Busteni, Predeal. Reteaua 4G furnizeaza o experienta de utilizare semnificativ imbunatatita, permitand viteze de descarcare de pana la 75 Mbps, respectiv de incarcare de pana la 37,5 Mbps. Banda astfel extinsa este disponibila pentru a raspunde exigentelor crescande ale consumatorilor in privinta capacitatii serviciilor de date. 

Pentru a facilita si mai mult accesul produselor si al serviciilor sale in centrul unei existente tot mai dependente de conectivitate, noua retea 4G a COSMOTE este disponibila pentru descarcarea si incarcarea datelor initial prin doua modemuri, Huawei E3276 si ZTE MF823, fiecare la pretul de 99 lei (TVA inclus), respectiv prin intermediul tabletei Samsung Galaxy Note LTE 10.1, la 1369 lei (TVA inclus), achizitionate impreuna cu abonamentul Connect XXL pe 2 ani. 

Clientii de date existenti, precum si cei noi care dispun de aceste dispozitive au acum la dispozitie extraoptiunea 4G Extension, care poate fi activata in magazinele din reteaua COSMOTE din aria de acoperire 4G, impreuna cu abonamentele Connect 3G S-XXL si cu abonamentul Connect T. Pentru planurile tarifare S, M si L din portofoliul Connect 3G, extraoptiunea poate fi activata pentru o taxa lunara de 5 euro (TVA inclus), in timp ce pentru restul (Connect XL, Connect XXL si Connect T) este inclusa promotional pentru intreaga perioada contractuala, singura conditie fiind aceea de a avea un SIM dedicat si un terminal 4G compatibil. De asemenea, utilizatorii care doresc trafic de date aditional la viteze 4G, au la dispozitie extraoptiunea 4G Extra, care se poate aplica la un abonament Connect 3G cu 4G Extension activat si care ofera 1GB cu viteze de pana la 75 Mbps, in schimbul unei taxe de 3,72 euro (TVA inclus).

"Pastrandu-ne promisiunea de a adresa cele mai rafinate cerinte ale consumatorilor, introducem astazi experienta COSMOTE 4G la viteze uimitoare. Dezvoltarea graduala a retelei 4G si a portofoliului de produse este continua, in linie cu strategia noastra de extindere a retelei broadband, care reprezinta de altfel principalul pilon al planurilor noastre de investitii. COSMOTE va depune in perioada urmatoare toate eforturile necesare furnizarii unor servicii de o calitate ireprosabila si a unei experiente de utilizare la cel mai inalt nivel”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE Romania. 

La jumatatea lunii aprilie, COSMOTE Romania oferea cea mai buna retea de date 3G, cu viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil in 159 de orase si peste 1000 localitati din Romania, acoperind peste 49,5% din populatie. Mai mult, clientii se puteau bucura de viteze de pana la 21,6 Mbps in tehnologia HSPA+ in 189 de orase din tara. In total, serviciile 3G acopera in prezent peste 73% din populatia Romaniei.

Mai multe detalii sunt disponibile aici. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: