Bank Leumi Romania deschide o sucursala in Cotroceni

Data publicarii: 30-04-2013 | Finante-Banci

Bank Leumi Romania a inaugurat in aprilie o sucursala moderna la parterul cladirii de birouri AFI PARK 1, situata in Bulevardul Vasile Milea Nr. 4E, sector 6, Bucuresti.

Clientii care isi deschid cont curent in aceasta sucursala pana la 30 septembrie 2013, vor beneficia timp de 6 luni de oferte promotionale.

Astfel, IMM-urile, segment prioritar pentru Bank Leumi Romania, vor beneficia de comision de deschidere cont curent ZERO, administrare cont curent GRATUITA, abonament lunar Internet Banking ZERO, comision de emitere si de administrare card debit ZERO. 

Clientii persoane fizice vor avea pentru aceeasi perioada, comisionul de deschidere cont curent ZERO, comisionul de administrare cont curent ZERO, abonamentul lunar Internet Banking ZERO, comisioanele de emitere si de administrare card debit ZERO. In plus, cei care au nevoie de un credit sunt scutiti de comisionul de analiza, iar clientii care doresc sa economiseasca, vor beneficia de dobanzi mai mari cu 0,25% la lei si cu 0,15% la EUR si USD pentru depozitele clasice. Aceste conditii speciale sunt valabile pentru creditele si depozitele contractate pana la finalul lui septembrie.

"Dorim sa le oferim clientilor nostri atat o experienta excelenta in cadrul sucursalei noastre, cat si solutii financiare potrivite, la costuri foarte bune. Urmarim sa atragem noi clienti in acesta locatie Leumi, alaturi de care sa dezvoltam parteneriate de lunga durata. Bank Leumi va continua pe tot parcursul anului 2013 sa investeasca in imaginea sucursalelor sale, prin relocari sau modernizari ale sucursalelor actuale.”, declara Domnul Manfred Rauchwerger, Senior Vicepresedinte Executiv Bank Leumi Romania.

In prezent, Bank Leumi Romania are o retea de 23 de sucursale si agentii, in 19 orase din tara.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: