Savings Day: OTP Bank sarbatoreste cu depozite cu dobanzi mai mari

Data publicarii: 01-11-2006
Savings Day: OTP Bank sarbatoreste cu depozite cu dobanzi mai mariCu ocazia Savings Day, eveniment international de renume, OTP Bank Romania lanseaza o oferta speciala adresata persoanelor fizice, pentru depozitele la termen constituite pentru 3 luni, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Savings Day( Ziua Economisirii) este un eveniment cu traditie in 28 de tari si se sarbatoreste la nivel international de aproape 82 de ani. In octombrie 1924, in cadrul Conferintei internationale financiare de la Milano, s-a stabilit sa fie sarbatorita in intreaga lume, ziua economisirii. Országos Takarekpenztár (OTP) s-a alaturat acestei traditii, prima editie fiind celebrata la Budapesta in 1964, iar astazi, Savings Day este asociata cu OTP Bank.

Doar in ziua de 2 Noiembrie 2006, OTP Bank Romania are o oferta unica pentru depozitele la termen constituite pentru 3 luni. Pentru depozitele in RON, rata dobanzii este de 8% pe an, iar pentru depozitele in EUR, rata dobanzii este de 4% pe an.

OTP Bank Romania ofera o dobanda fixa pe toata perioada depozitului si nu percepe nici un fel de comision de retragere in ziua maturitatii acestuia. In aceasta zi, oricine doreste sa isi deschida un depozit la OTP Bank Romania, primeste gratuit un card de debit, in conditii standard.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: