Alpha Bank a dus creditul de nevoi personale la cosmetica

Data publicarii: 02-11-2006
Alpha Bank Romania a lansat pe piata noul pachet de creditare Alpha 4 All, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "Noul Alpha 4All ofera multiple facilitati, raspunzand unei nevoi declarate si asigurand totodata un confort ulterior clientilor. Pachetul de creditare contine si un AlphaCard Visa Credit oferit cadou, ce reprezinta o rezerva permanenta de bani la indemana clientului, asigurare de viata fara costuri suplimentare si acces la Alpha Click, serviciul de Internet Banking, fara abonament si fara taxa de conectare", precizeaza Vicepresedintele Executiv al ALPHA BANK ROMANIA, Sergiu Bogdan Oprescu.

Flexibil, Alpha 4All are mai multe variante de creditare. Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 100000 de euro sau echivalent in dolari sau lei, iar rata lunara a creditului este egala pe toata perioada imprumutului. Perioada de rambursare a creditului este cuprinsa intre 6 luni si 20 ani, in functie de optiunea clientului si valoarea sumei imprumutate. Garantiile necesare sunt flexibile, pentru sume mai mici de 10000 de euro sau echivalent fiind suficienta cesionarea venitului, girant/co-debitor sau gajul pe autoturism.

Prin cardul AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala, oferit cadou in cadrul pachetului de creditare, clientii beneficiaza de un disponibil de pana la 5000 de euro (echivalent lei). Cardul poate fi utilizat pentru cumparaturi, oriunde in lume si pe Internet sau pentru retragere de numerar.

Pentru Alpha 4All se percepe un singur comision la acordare si nici unul anual, iar clientii pot opta fie pentru plata acestuia in momentul acordarii creditului, fie pentru includerea sa in ratele lunare. Banca accepta o mare varietate de venituri legale pentru rambursarea creditelor, cum sunt cele provenite din salarii, pensii, chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende, diurne. Pentru achitarea ratei lunare nu mai este nevoie de deplasare la banca, plata putand fi efectuata oricand si de oriunde prin Alpha Click, serviciul de Internet Banking de la Alpha Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: