Altex a extins creditul cu 0% costuri la produse multimedia

Data publicarii: 02-11-2006
AltexLa doar 2 saptamani dupa lansarea creditului in 12 rate cu 0% costuri si datorita succesului de care s-a bucurat promotia la electrocasnice, Altex extinde gama de produse care pot fi achizitionate prin acest sistem de finantare catre produsele multimedia, aflam din Curentul. Incepand cu data de 1 noiembrie, persoanele care doresc sa achizitioneze produse de ultima generatie din categoriile: plasme, LCD-uri, notebook-uri, aparate foto, camere video sau telefoane mobile, au posibilitatea de a alege din peste 60 de modele. Ca modalitate de finantare, cumparatorii pot acum utiliza cea mai noua metoda de creditare din portofoliul Altex, respectiv creditul in 12 rate cu 0% costuri.

Prin introducerea acestui tip de credit, Altex a venit in intampinarea dorintei consumatorilor, de dotare a gospodariilor proprii cu produse electrocasnice, multimedia si IT&C de ultima generatie, permitandu-le in acelasi timp o mai buna si avantajoasa gestionare a cheltuielilor provocate de aceste achizitii.

Plafonul maxim de imprumut pentru acest tip de credit este de 20.000 RON, nu necesita avans si sunt eliminate in totalitate costurile generate de un credit, respectiv fara comision si fara dobanda, DAE fiind 0%.

Curentul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: