Bitdefender sustine TechHub Bucharest

Data publicarii: Astazi, 06-06-2013 | IT&C

Bitdefender, una dintre cele mai importante companii romanesti, sustine antreprenorii in tehnologie aflati la inceput de drum si se implica activ in dezvoltarea TechHub Bucharest, primul spatiu de co-working care le este dedicat in exclusivitate. Astfel, membrii rezidenti ai TechHub Bucharest vor beneficia, incepand cu luna iunie, de consiliere si suport din partea reprezentantilor companiei care a creat cel mai exportat produs romanesc.

TechHub Bucharest gazduieste in prezent peste 20 de antreprenori in tehnologie. Acestia vor beneficia de suportul expertilor de la Bitdefender si vor invata de la cei mai buni cum sa gestioneze provocarile unui business la inceput de drum, dar si aspecte legate de product management, securizarea resurselor informationale ale companiei sau gestionarea relatiei cu clientii.

"Ne onoreaza faptul ca Bitdefender se alatura initiativei noastre si isi ofera sprijinul in dezvoltarea comunitatii in tehnologie din Bucuresti. Sustinerea primita de la expertii in domeniu ii va ajuta cu siguranta pe membrii rezidenti ai TechHub Bucharest sa inoveze si sa isi dezvolte companiile mai rapid si mai eficient.”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv TechHub Bucharest.

Compania romanesca Bitdefender, cu prezenta oficiala in Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Spania si Dubai, este unul dintre cei mai importanti jucatori ai industriei globale de securitate informatica si a fost fondata de antreprenorii Mariuca si Florin Talpes. Solutiile Bitdefender s-au clasat in mod repetat pe primul loc in ultimii doi ani, in testele institutiilor independente de evaluare realizate la nivel de industrie, surclasand nume mari din securitatea cibernetica globala.  

''Avem convingerea ca exista in Romania tineri care realizeaza proiecte de high-tech cu potential de succes la scara mondiala, proiecte nascute prin inteligenta si creativitate romaneasca 100%. Bitdefender sustine si se bazeaza pe excelenta pe care Romania o are in domeniul IT si in general in stiinta si tehnologie. Iar prin apropierea noastra de proiectul TechHub ne propunem sa dam o mana de ajutor, impartasind din experienta noastra tinerilor care se dedica proiectelor antreprenoriale in tehnologie'', a declarat Florin Talpes, presedintele Bitdefender.

Din luna iunie, Bitdefender si TechHub Bucharest vor lucra impreuna pentru a sustine dezvoltarea ecosistemului antreprenorial romanesc si consolidarea comunitatii tech autohtone.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: