TBI Bank a deschis doua noi filiale in tara

Data publicarii: Astazi, 06-06-2013 | Finante-Banci

Cea mai noua banca din Romania, TBI Bank, deschide doua noi sucursale in tara, la Iasi si Constanta. Extinderea corespunde planului de business anuntat la lansarea bancii, extindere care presupune deschiderea a inca doua sucursale in Bucuresti pana la sfarsitul anului.

Agentia din Iasi isi asteapta clientii din 24 mai, iar cea din Constanta din 30 mai. "Sunt doua orase in care avem o prezenta traditionala de business si o baza respectabila de clienti. Suntem deja un nume si vrem sa oferim ceva in plus clientilor nostri din aceste zone: flexibilitate, rapiditate, profesionalism. Le-am aratat de atatea ori ca putem fi compania pe care si-o doresc; acum dorim sa le demonstram ca si bancile pot fi asa cum isi doresc clientii, de incredere, dedicate.” a declarat Traian Baicu,  director executiv TBI Bank.

TBI Bank si-a deschis operatiunile in Romania pe 22 martie 2013, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. TBI Bank se pozitioneaza ca o banca de retail si pentru IMM-uri si se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele doua entitati ale grupului: TBI Credit - credite de consum si carduri de credit si TBI Leasing - leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adauga produsele bancare de economisire si creditare si o gama larga de servicii.

Integral pe InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: