EU Office BCR in Craiova

Data publicarii: 02-11-2006
Banca Comerciala Romana (BCR) a inaugurat oficial, joi 2 Noiembrie, la Craiova, biroul "EU Office BCR", acesta fiind cel de-al treilea birou regional al bancii dupa cele deschise la Piatra Neamt si Alba Iulia, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "EU Office BCR" - concept implementat  in cadrul Bancii Comerciale Romane - asigura o informare complexa si completa clientilor bancii cu privire la implicatiile aderarii Romaniei la structurile europene si va oferi atat servicii de consultanta, cat si o gama larga de produse destinate finantarii/cofinantarii proiectelor de investitii, in vederea cresterii gradului de accesibilitate al partenerilor bancii la fondurile europene", declara Dan Bunea, vicepresedinte executiv al BCR.

BCR a organizat cu aceasta ocazie o conferinta regionala cu tema -  "BCR - Partenerul dumneavoastra pentru proiecte europene de succes" la care au participat reprezentanti ai BCR si Erste Bank, precum si ai autoritatilor publice locale si oameni de afaceri din cele cinci judete din regiunea de Dezvoltare Sud - Vest (Dolj, Olt, Valcea, Gorj si Mehedinti). 

Printre vorbitorii la conferinta s-au numarat: Ramona Ivan, Director Executiv, Directia Relatii Internationale si Finantare Externa, BCR; Arjen Janmaat - Senior Manager, Group Strategy, Erste Bank; Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj; Nicolaie Giurgiteanu, subprefect al judetului Dolj; Dan Ilie, expert in cadrul ADR Sud-Vest; Gheorghe Albu, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Oltenia si Constantin Perianu, Director Executiv - Sucursala Judeteana BCR Craiova.

Conferinta s-a aratat a fi un mijloc eficient de evidentiere a avantajelor pe care le ofera "EU Office BCR" ca sursa competenta de informare pentru IMM-urile si Autoritatile Publice Locale/Centrale interesate in derularea fondurilor structurale. De asemenea, s-au subliniat avantajele parteneriatului cu BCR in cadrul proiectelor finantate din fonduri europene, inclusiv din perspectiva cofinantarilor.

"Toate aceste actiuni vor avea ca efect transformarea provocarilor generate de procesul de integrare in Uniunea Europeana in oportunitati de afaceri, reconfirmand statutul BCR de partener strategic al clientilor sai, puternic implicat in dezvoltarea acestora", precizeaza vicepresedintele BCR.

BCR va continua, in perioada urmatoare, turneul de prezentare al birourilor regionale "EU Office BCR" in toate celelalte centre ale regiunilor de dezvoltare.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: