Vodafone Romania ofera serviciul Passport in toate tarile UE

Data publicarii: 02-11-2006
VodafoneVodafone Romania a extins in toate cele 25 de state membre ale Uniunii Europene disponibilitatea optiunii Vodafone Passport, prin care este posibila efectuarea de convorbiri din strainatate la tarife nationale, informeaza joi un comunicat al companiei. Optiunea poate fi activata gratuit si atat abonatii Vodafone, cat si clientii care utilizeaza cartele pre-platite, pot efectua apeluri in roaming la tarifele lor nationale, in schimbul unei taxe de conectare pentru fiecare apel.

Taxa de conectare pentru fiecare apel este 1,20 dolari (fara TVA) pentru clientii Vodafone Romania care folosesc una dintre cele 27 de retele Vodafone.

Vodafone Passport este disponibil si in afara Europei, in tari precum Australia, Noua Zeelanda si Japonia.  Pentru  retelele Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia, taxa de conectare pe apel este 2,40 dolari (fara TVA).

Vodafone Romania a raportat un numar total de circa 6,735 milioane de clienti la finele lunii iunie, al doilea trimestru al acestui an aducand 351.000 de clienti noi, precum si o crestere a venitului mediu lunar generat de fiecare utilizator de la 14,9 dolari la 15,2 dolari.

Numarul total al clientilor Vodafone la nivel global a ajuns la 186,8 milioane, adaugand in perioada aprilie-iunie 4,5 milioane de clienti noi si 11,7 milioane de clienti prin achizitia operatorului turc Telsim.

Vodafone Group Plc a achizitionat 80% din operatorul autohton Connex de la compania canadiana Telesystem International Wireless (TIW) in mai anul trecut, devenind actionar unic, si a schimbat numele companiei in aprilie 2006.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: