Noble Securities are un nou manager in Romania

Data publicarii: 14-06-2013 | Bursa

Sucursala din Romania a casei de brokeraj Noble Securities, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding, are un nou director general: Omar Arnaout, director al Departamentului Sucursalelor Noble Securities din Strainate, a preluat managementul local. 

"Pentru Noble Securities, Romania este una dintre cele mai importante piete din Europa, atat ca dimensiune, cat si ca posibilitati de dezvoltare: numarul de persoane care investesc pe pietele financiare, ca si volumele rulate sunt inca mult sub potential: piata este inca in formare si vrem sa castigam o cota cat mai mare. Initial, compania dorea sa angajeze un manager local care sa continue dezvoltarea sucursalei din Bucuresti; eu am petrecut insa un timp in Romania, cunosc specificul pietei, imi plac locurile si oamenii, iar dezvoltarea pe plan local este o provocare profesionala; in consecinta, m-am inscris pe lista celor care doreau pozitia de manager si am fost preferat. Pentru mine este o provocare si o placere sa coordonez activitatea sucursalei din Romania", a aratat Omar Arnaout, Director General Noble Securities- Romania. 

Omar Arnaout a absolvit Facultatea de Economie a Universitatii din Varsovia, specializarea Finante- Banci, urmand ulterior o multitudine de cursuri si specializari privind pietele financiare. El este cetatean polonez si lucreaza de 8 ani in domeniul caselor de brokeraj, ocupand diferite pozitii de la entry level la director de vanzari, in diferite tari din Europa. Din pozitia de director al Departamentului Sucursalelor Noble Securities din Strainate, pe care a ocupat-o din 2012, Omar Arnaout a luat parte inclusiv la infiintarea si parcurgerea primilor pasi ai sucursalei din Romania. "Pe parcursul carierei mele am petrecut ceva timp in Romania: este o piata total deosebita de restul tarilor din regiune, ca si comportament de investitii, potential etc. In plus, este o tara foarte frumoasa si sunt multe locuri de vizitat in timpul liber- atat cat ramane...", a precizat Omar Arnaout. 

Omar Arnaout este pasionat de literatura, filme clasice si calatorii. In Romania, cel mai mult i-a placut arhitectura imobilelor ce amintesc de "micul Paris" si a fost impresionat de caracterul prietenos al oamenilor.

In prima etapa de dezvoltare pe piata romaneasca, sucursala locala a Noble Securities a fost condusa de Victor Safta, colaborarea incetand ulterior. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: