Intra in ritmul vacantei cu G-Ticket de la Germanos

Data publicarii: 17-06-2013 | Lifestyle

Inainte de a pregati vacanta speciala de vara, verifica evenimentele importante din luna iunie disponibile prin G-Ticket de la Germanos Telecom Romania. Fie ca esti fan al muzicii sau doar te bucuri de o iesire la muzeu, cu siguranta vei gasi o oportunitate de a petrece momente placute in oras sau, de ce nu, intr-un loc neconventional, precum un castel.

Imprejurimile de langa Cluj-Napoca sunt inca o data pe harta evenimentelor din iunie, cu Electric Castle Festival, ce are loc la Castelul Bannfy si Domeniul Bontida, acest "Versailles al Transilvanilei”, pe 21 iunie. Spectacolul include unele dintre cele mai importante nume internationale si autohtone din scena electronica de DJ. Morcheeba, Dub Pistols, Telepopmusik sunt cativa artisti dintre cei 40 care vor performa pe cele 4 scene ale festivalului.

Trupa franceza Nouvelle Vague va concerta pe 21 iunie in Parcul Rozelor din Timisoara. Proiectul lui Marc Collin si Oliver Libaux va oferi un spectacol extins, cu 3 vocalisti: Melanie Pain, Liset Alea si Zula.

Patricia Kaas, una dintre cele mai puternice si respectate voci din lume, se reintoarce la Bucuresti pe 23 iunie, intr-un concert la Sala Palatului.

Acelasi loc va gazdui, pe 25 iunie, Orquesta Buena Vista Social Club, adevaratii pionieri si ambasadori ai stilurilor son montuno, danzon, cha cha cha sau bolero. Trupa va incanta publicul in formula completa, in ceea ce se anunta a fi un spectacol impresionant. Acelasi spectacol poate fi vazut si in Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor "Horia Demian”, pe 26 iunie.

Diana Krall isi promoveaza noul album, "Glad Rag Doll”, intr-un concert la Sala Palatului pe 30 iunie.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii iunie, pentru care pot fi achizitionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu peste 5 ani, in parteneriat cu Eventim - cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.