First Data International, partener cu Societe Generale Consumer Finance

Data publicarii: 03-11-2006
First Data International (FDI), lider mondial in comert electronic si servicii de plata, a anuntat astazi ca a semnat un contract cu Societe Generale Consumer Finance pentru a furniza servicii de procesare de carduri catre divizia internationala de credite de consum a bancii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Societe Generale Consumer Finance a selectat First Data International ca partener pentru a oferi clientilor din Europa, Orientul Mijlociu si Africa o gama noua de carduri si produse de creditare, in urmatoarele 12 pana la 18 luni. Societe Generale Consumer Finance are o abordare cu adevarat determinata de piata in acest program complet de expansiune, cu produse si servicii adaptate sa corespunda necesitatilor fiecarei piete locale.

In cadrul acestui acord, First Data International va oferi Societe Generale Consumer Finance servicii de administrare a cardurilor de credit si procesare de tranzactii, precum si o gama larga de servicii back-office si cu valoare adaugata. Centrul regional central-european al First Data aflat in Bratislava, Slovacia, va furniza principale servicii de procesare iar serviciile de back-office vor fi furnizate din mai multe locatii First Data, pentru a satisface cerintele locale specifice fiecarei tari. Pe langa serviciile de administrare de carduri de credit si procesare de tranzactii,  First Data va furniza si urmatoarele servicii: administrarea portofoliului de comercianti, servicii de call center, monitorizarea fraudelor si gestionarea riscului, a refuzurilor la plata, personalizarea cardurilor si servicii de printare & livrare.

Acest acord extinde semnificativ relatia deja existenta intre Societe Generale Consumer Finance si First Data International. First Data furnizeaza servicii de procesare catre doua din cele mai cunoscute divizii de credite de consum ale Societe Generale din afara Frantei - BRDF in Romania, din 2005, si Geniki in Grecia, din 1997.

Comentand acest parteneriat recent extins, David Yates, Presedinte First Data International, Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat: "Suntem incantati ca Societe Generale Consumer Finance ne-a ales pentru un proiect de o asemenea importanta strategica si asteptam cu nerabdare sa furnizam infrastructura noastra de cea mai buna calitate, care va oferi beneficii importante atat bancii, cat si clientilor sai. Acest acord reprezinta o realizare semnificativa, extraordinara, pentru First Data International: este un contract important, pan-regional, pe care il vom realiza prin capabilitatile si experienta disponibila in intreaga noastra retea europeana, de mari proportii."

"Este clar ca bancile care se extind regional cauta parteneri in domeniul serviciilor de plati si procesare, capabili sa le sustina expansiunea prin operatiuni locale, care sa asigure servicii consistente, de inalt nivel. First Data este in mod deosebit bine pozitionata pentru a oferi acest tip de sprijin", a adaugat Yates.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: