Cea de-a saptea editie a B'Estfest Summer Camp 2013 incepe vineri

Data publicarii: 05-07-2013 | Lifestyle

Cea de-a saptea editie a B'Estfest Summer Camp 2013 isi deschide portile vineri, pentru trei zile, in B'Estfest Park de pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari, informeaza organizatorii.

Fanii muzicii de calitate vor avea ocazia sa-si intalneasca favoritii, pe cele sase scene ale B'Estfest Summer Camp urmand sa urce trupe precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker, Vama Veche, R.O.A., Les Elephants Bizarres si multi altii. 

Pe aleile B'Estfest Park amatorii de muzica se pot delecta si cu altfel de activitati, precum expozitii cu fotografii realizate in diferite colturi ale lumii, spectacole de teatru, workshop-uri de taiko, jocuri video, constructii de iurte, colectii de carti sau teatru senzorial, dar si magazine de unde se vor putea achizitiona accesorii hand made, creatii originale, vintage sau urban wear, articole pentru camping, hamace, CD-uri sau vinyl-uri cu muzica. Din Park nu vor lipsi provocarile pentru iubitorii adrenalinei, pe langa competitia Dirt On Fire desfasurata de burn, amatorii de sporturi in aer liber se vor putea delecta cu diferite activitati pana la inceperea concertelor: de la human bowling, la aerotrim si slackline, plus competitii de frisbee sau baschet desfasurate pe terenurile aduse de Sport Arena. 

Accesul in zona de eveniment se va face vineri incepand cu ora 17,00, urmand ca in celelalte doua zile portile sa se deschida la ora 16,00, concertele fiind programate sa inceapa dupa ora 18,00. 

Accesul in zona de festival se va face numai in baza abonamentelor si a biletelor valide, accesul in camping fiind permis in baza voucher-ului de campare. Posesorii de abonamente vor primi o bratara la intrarea in festival ce va trebui pastrata pe toata durata evenimentului si care va permite intrarea si iesirea din B'Estfest Park ori de cate ori posesorul acesteia va avea nevoie. Posesorii biletelor de o zi vor avea acces o singura data in spatiul de festival insa, la nevoie, acestia vor putea achizitiona un "upgrade", respectiv o bratara care sa le permita iesirea si revenirea in spatiul de  festival, de mai multe ori in aceeasi zi. Bratarile de o zi vor fi disponibile in interiorul festivalului, la Infopoint, pretul unui upgrade fiind de 20 de lei. 

In zona de festival nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In zona de Food Court vor exista nenumarate restaurante cu specific indian, italian, turcesc, romanesc etc., plus clatite la discretie, tot pe baza de jetoane. 

Transportul catre festival se va putea face cu masina personala, bicicleta sau motocicleta din dotare, la intrarea in spatiul de festival fiind amenajate doua parcari extrem de generoase, una gratuita, una cu plata. Pietonii vor avea la dispozitie microbuzul 445, ce poate fi luat de la statia de Metrou Pipera, precum si cursa speciala RATB care va circula tur si retur de la Charles de Gaulle (breteaua din fata parcului Herastrau) pana la B'Estfest Park, incepand cu ora 16,30 vineri, si 16,00 in zilele de sambata si duminica, pana la 6 dimineata. Cursa va circula in regim de expres, biletul fiind de 3,5 lei pe calatorie. Nu este de neglijat nici sistemul car pooling, cu alte cuvinte, persoanele care merg in aceeasi directie pot alege sa imparta aceeasi masina in sistem carpooling. 

Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival - 199 lei, biletele pentru o singura zi - 99 lei - si voucherele de camping - 40 lei - sunt disponibile online pe www.myticket.ro, si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile si la casele special amenajate la intrarea in B'Estfest Park. Copiii cu varsta sub 14 ani vor avea acces gratuit.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: