BCR reduce dobanda la creditele de nevoi personale in lei

Data publicarii: 08-07-2013 | Finante-Banci

  • BCR solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii:
  • Adeverinta de salariu, Fisa fiscala/Formular BCR si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din salarii
  • Talon de pensie, Decizie de pensionare definitiva si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii

Banca Comerciala Romana (BCR) face un nou pas in directia reducerii dobanzilor la creditele in lei, oferind o reducere de pana la 1 p.p. a dobanzii pentru creditele negarantate, astfel dobanzile practicate incep de la 12,5%/an. 

"In continuarea recentei modificari de pret pentru creditele garantate in lei, revizuim pretul si pentru creditele negarantate de nevoi personale (Divers BCR) nou acordate. Suntem in continuare preocupati si de simplificarea procesului de creditare, acordand creditul de nevoi personale cu doar 3 acte in maxim 3 zile. Ne dorim sa reducem in continuare timpul de acordare mai mult, pretuind astfel timpul clientilor care ne aleg ca principala Banca”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

BCR este prima banca din Romania care a luat decizia de a acorda credite preponderent in moneda nationala incepand din luna Octombrie 2012 si care si-a asumat rolul de formator de piata in ceea ce priveste creditarea garantata in lei  

BCR a venit cu modificari de costuri in vederea sustinerii creditarii in moneda nationala astfel incat sa inlesneasca optiunea naturala a clientului de a alege contractarea unui credit in moneda in care realizeaza veniturile, respectiv LEI versus EUR. Eliminarea riscului valutar conduce la reducerea semnificativa a diferentei dintre costul total al unui credit in EUR si al unui credit acordat in Lei.

BCR accepta o gama larga de venituri (salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente), precum si pana la 3 coplatitori interni (acelasi domiciliu) ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca ofera, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului in cazul pierderii locului de munca. 

Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunara mica, asigurarea de viata oferita gratuit la BCR Asigurari de Viata VIG si posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexa ce ofera pana la 24 de rate lunare platite de banca in caz de somaj. 

BCR ofera posibilitatea obtinerii aprobarii creditelor de nevoi personale si a cardurilor de credit si prin telefon, prin apelarea gratuita a InfoBCR (zilnic, intre 8.00 si 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul "Credit” la 1780, tarif normal.

Exemplu de calcul: 15.000 RON


Credit

     Divers BCR

Valoare totala credit

10.000 Lei

Perioada de acordare

3 ani (36 luni)

Dobanda*

                                    12.5%/an

Comision analiza dosar **

ZERO

Comision lunar de administrare

5 Lei

DAE

14.41%

Valoare totala platibila de catre client

12.223 Lei  

Rata lunara

340 Lei RON

Asigurări

GRATIS - Asigurare de viata

* in functie de vechimea si continuitatea in munca, comportamentul de plata, incasarea salariului , pensiei intr-un cont la BCR ** pentru consolidari de credite de la alte Banci cu credite de la BCR



Ultimele stiri pe BankNews.ro: