Wizrom cauta manageri de vanzari pentru ofensiva din 2014

Data publicarii: 10-07-2013 | HR/Cariere

Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania, a demarat o noua campanie de extindere a fortei de vanzari anticipand o crestere a pietei de software si servicii in cursul anului 2014. 

Wizrom cauta sa angajeze manageri de vanzari cu experienta pe piata de solutii de business pentru management, de gestiune a relatiei cu clientii, de automatizare a fortei de vanzari - ERP, CRM, SFA etc. Criteriile de baza in selectarea candidatilor pentru un loc in echipa de vanzari a Wizrom Software sunt experienta, cunoasterea principiilor de business, capacitatea de a relationa si intelege necesitatile clientilor, aptitudini de negociator.

"In ultima perioada am incheiat parteneriate cu mai multe companii internationale, precum Infor, IBM, Compuware, ceea ce inseamna ca si portofoliul nostru de solutii este mai mare. In acelasi timp, avem o cerere in crestere de la potentiali clienti. Pe de alta parte, am inceput de acum pregatirea pentru 2014, un an ce ar putea fi marcat de o revenire a pietei de solutii de business”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software. 

Procesul de recrutare pentru pozitiile de manager de vanzari in domeniul software si servicii dureaza in medie trei luni de zile si implica utilizarea tuturor canalelor de strangere de informatii: recomandari, agentii de recrutare, postarea de anunturi online etc. LinkedIn este una din sursele de referinta pentru recrutorii de la Wizrom, alaturi de orice alt canal de comunicare si prezentare din social media. 

Wizrom ofera viitorilor angajati in domeniul vanzarilor bonusuri pentru atingerea si depasirea obiectivelor cu pana la 40% mai mari, in medie, decat in 2008, de exemplu, inainte de schimbarea contextului economic

Ultimele stiri pe BankNews.ro: