OTP Bank reduce dobanzile la credite

Data publicarii: 10-07-2013 | Finante-Banci

  • Credit de nevoi personale in lei cu dobanzi mai mici, incepand de la numai 12,72% (DAE 13.49%), in functie de varianta de creditare pentru care opteaza clientii
  • Suma maxima de creditare mai mare, de pana la 88.000 de lei
  • Dobanda zero in fiecare a 12-a luna, pentru clientii care isi achita ratele la timp, la creditele cu dobanda fixa si o dobanda fixa mai mica, de numai 14,12% (DAE 14,00)
  • Aprobare in maximum 24 de ore de la depunerea documentatiei complete

OTP Bank Romania anunta reducerea dobanzilor la creditele de nevoi personale in lei. 

Astfel, clientii care opteaza pentru un credit de nevoi personale in lei de la OTP Bank Romania, pot beneficia de acum de dobanzi mai mici, incepand de la numai 12,72% (DAE 13.49%)* si de o limita maxima de creditare mai mare, de pana la 88.000 de lei. 

in plus, in functie de varianta de creditare aleasa, clientii care isi achita ratele la timp, pe o perioada anterioara de 11 luni, pot beneficia de dobanda zero in fiecare a 12-a luna si isi pot indeplini dorintele, beneficiind de o oferta foarte avantajoasa:

  • Dobanda mai mica - numai 14,12% (dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare) (DAE 14,00%)**;
  • ZERO comision de analiza dosar;
  • ZERO comision de deschidere si administrare cont curent;
  • ZERO comision lunar de administrare a creditului;
  • Aprobare rapida, in maximum 24 de ore*** de la depunerea documentatiei complete;
  • Suma maxima de creditare de pana la 88.000 RON, pe o perioada de pana la 120 luni;
  • Posibilitatea de a aplica impreuna cu un co-debitor si de a utiliza creditul inclusiv pentru refinantarea altor credite aflate in derulare.

Clientii pot alege intre:

  1. Rata de dobanda variabila: incepand de la numai 12,72% (DAE 13.49%)* sau
  2. Rata de dobanda fixa pe toata perioada de acordare: numai 14,12% (dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare) (DAE 14,00%)**.

"stim cat de important este sa fim in permanenta conectati la evolutia pietei si la nevoile reale ale clientilor nostri. De aceea, am scazut dobanzile pentru unul dintre cele mai bine vandute produse bancare, creditul de nevoi personale. Astfel, de acum avem dobanzi incepand de la numai 12,72% (DAE 13,49%), la creditele cu dobanda variabila sau de numai 14,12% (DAE 14,00%) la creditele cu dobanda fixa. Clientii care isi achita ratele la timp beneficiaza in continuare de  facilitatea de dobanda zero in fiecare a 12-a luna, in cazul creditului cu dobanda fixa. Aprobarea este, ca si pana acum, foarte rapida, in numai 24 de ore de la depunerea documentatiei complete, insa suma maxima care poate fi acordata a crescut la 88.000 de lei.", a declarat Simona Lianu, Director Produse Persoane Fizice, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. 

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

* Pentru un credit in valoare de 10.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, cu virarea salariului lunar in contul deschis la OTP Bank Romania, rata de dobanda este 12.72% (dobanda variabila), DAE 13.49%, rata lunara este de 226 lei, iar valoarea totala platita este 13,566lei

** Pentru un credit in valoare de 10.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, rata de dobanda este 14,12% (dobanda fixa), DAE 14,00%, rata lunara este de 233 lei, iar valoarea totala platita este 13,999 lei

*** Cu exceptia cazurilor in care aplicatia de credit nu este analizata si aprobata in conditii standard sau nu se poate finaliza din motive independente de vointa bancii


Ultimele stiri pe BankNews.ro: