BRD Sogelease lanseaza o oferta noua, destinata clientelei de persoane fizice

Data publicarii: 12-07-2013 | Finante-Banci

BRD Sogelease IFN S.A a lansat "Pachetul de vara” destinat persoanelor fizice, oferind finantare pentru achizitionarea de vehicule noi si conditii de asigurare avantajoase aferente finantarii.

"Clientii pot beneficia de o rata de leasing atractiva optand pentru valoare reziduala de 20% si o perioada de gratie de 2 luni la plata capitalului. Dobanda de leasing este fixa pe intreaga durata a contractului de leasing, protejand astfel clientul de fluctuatiile indicatorilor financiari pe piata”, a declarat Vorles Morlot, Directorul General al BRD Sogelease.

Avansul minim datorat la semnarea contractului de leasing financiar este de 20% din pretul de achizitie al vehiculului, iar  comisionul de administrare este de 2% din pretul de achizitie al vehiculului, platibil la semnarea contractului. Perioada minima de finantare este de 12 luni, potrivit prevederilor legale, iar perioada maxima, de 60 luni. 

Pachetul de finantare include servicii de asigurare, CASCO si RCA, cotele de asigurare fiind fara fransiza si valabile pe toata durata contractului de leasing.

"In plus, le oferim clientilor posibilitatea de a-si alege oferta speciala cu primele 6 luni de asigurare CASCO gratuita, oferita de Groupama Asigurari S.A, supusa unor conditii speciale agreate de asigurator. Sunt convins ca impreuna vom gasi cea mai rapida si accesibila solutie de finantare pentru achizitia vehiculului dorit”, a mai declarat Vorles Morlot.

Persoanele fizice care solicita finantare in leasing trebuie sa intruneasca anumite conditii de eligibilitate potrivit prevederilor legale in vigoare si a normelor interne de aprobare.

Toate facilitatile de leasing acordate de BRD Sogelease persoanelor fizice sunt in lei. 

BRD Sogelease IFN S.A, filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Societe Generale si ocupanta locului 2 in topul companiilor de leasing afiliate sistemului bancar din Romania in 2012, detine un portofoliu echilibrat pe toate sectoarele economiei romanesti: 40,6% in finantarea de echipamente (industriale, constructii, agricultura, medicale, IT), 58,4% in industria transporturilor si 1% in sectorul imobiliar.

BRD Sogelease IFN S.A este, din punctul de vedere al valorii bunurilor finantate, in topul primelor societati de leasing din Romania, filiale ale unor banci sau institutii bancare. Membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB), BRD Sogelease IFN S.A. este constant prezenta in topul celor mai mari societati de leasing din Romania. ALB numara in prezent 28 de societati de leasing si 6 societati de credit de consum, ce reprezinta grupuri financiare nebancare de renume si cu reprezentare internationala. «Asociatia Societatilor Financiare - ALB Romania», organizatie afiliata la Federatia Europeana a Asociatiilor Societatilor  de Leasing -  Leaseurope si membra a  Federatiei Creditului de Consum din Europa - Eurofinas, reprezinta un total de circa 91% din totalul pietei de leasing din Romania si aproximativ 96% din piata creditului de consum.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: