Liber la navigarea pe internet in agentiile Raiffeisen Bank

Data publicarii: 19-07-2013 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank ofera in peste 100 din agentiile sale situate in Bucuresti si judetul Ilfov acces gratuit la internet pentru clientii sai. Conexiunea se face simplu in trei pasi: se selecteaza reteaua "Raiffeisen” din meniul wi-fi al dispozitivului de conectare, se accepta conditiilor mentionate in disclaimerul afisat si apoi se poate naviga gratuit pe internet.

"Accesul liber la internet e un lucru firesc si nu ne mai concepem viata fara a ne putea conecta la internet. Prin initiativa noastra "Free Wi-fi Hotspot” ne dorim sa aducem un plus de valoare pentru clientii care vin in aceste agentii” a spus Madalina Teodorescu, director executiv Aria Vanzari Retail si Distributie, Raiffeisen Bank.

De la sfarsitul lunii iunie, Raiffeisen Bank are si propria pagina pe Facebook, "Raiffeisen Bank Romania”, unde gasiti informatii utile despre banca, reteaua sa de agentii si bancomate, link catre aplicatia de Raiffeisen Online, dar si o sectiune de cariere.

Clientii pot apela la Raiffeisen Bank utilizand mai multe canale: unitatile sale, site-ul de internet www.raiffeisen.ro, email-ul catre adresa centrala@raiffeisen.ro sau unul dintre telefonele 0800 802 02 02 sau 021.306.55.55 etc. De asemenea, banca are un blog www.raiffeisencomunitati.ro pe care il foloseste pentru a colecta, alege si finanta proiecte locale de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.

Raiffeisen Bank a realizat in 2012 un profit net de 88 de milioane euro, cel mai bun rezultat de pe piata bancara locala. Banca are o baza de 2 milioane de clienti, persoane fizice, IMM-uri si companii mari si medii. La finalul anului 2012, Raiffeisen Bank opereaza o retea de 525 de unitati (543 in 2011), peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri. 

Grupul Raiffeisen in Romania ofera o gama completa de produse si servicii financiare prin subsidiarele sale: Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital&Investement, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Raiffeisen Asset Mangement sau Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.



 



Ultimele stiri pe BankNews.ro: