SAFETY Broker si MOL ROMANIA te asigura ca ai carburant

Data publicarii: 23-07-2013 | Finante-Banci

MOL Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata carburantilor din Romania si Safety Broker anunta lansarea campaniei "ASIGURA-TE CA AI CARBURANT!”, prima etapa a parteneriatului strategic incheiat intre cele doua companii.

Astfel, in perioada iulie - decembrie 2013 , posesorii de carduri Multibonus care incheie o polita de asigurare in reteaua Safety Broker beneficiaza de reduceri speciale ale primei de asigurare conform regulament, 

In plus, orice client sau potential client Safety Broker, indiferent daca este sau nu posesor al unui card Multibonus MOL, care achizitioneaza asigurari noi pentru care achita o valoare mai mare de 1.000 RON primeste automat un card de carburant MOL Green preincarcat cu 50 ron sau 100 RON in functie de valoarea primei platite. Cardurile sunt valabile in reteaua de benzinarii MOL Romania.

"Prin intermediul acestei promotii dorim sa le fim alaturi posesorilor de carduri MultiBonus emise de MOL Romania, carora suntem mandri sa le oferim solutii complete de asigurare la cele mai bune preturi”, puncteaza Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. "In plus, ne propunem sa oferim beneficii speciale clientilor Safety Broker ce achita sume mai mari de 1.000 lei astfel incat sa atragem in fiecare luna circa 15.000 de clienti noi”, spune oficialul Safety.

Lansarea parteneriatului vine in completarea strategiei companiei Safety Broker de a dezvolta pachete unice de asigurare in Romania, impreuna cu parteneri de elita. 


DESPRE SAFETY BROKER

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania. Compania a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat la nivelul anului 2011.

Safety Broker dispune in prezent de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii, fiind prezenta, cu o echipa de peste 500 de specialisti, in Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Targu Jiu, Sebes, Odorheiul Secuiesc si Timisoara.

DESPRE GRUPUL MOL

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari si aproximativ 30.000 de angajati in intreaga lume. Grupul controleaza cinci rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia. Compania detine, de asemenea, o retea de peste 1.700 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est, in 11 tari. Grupul MOL are peste sapte decenii de experienta in industria petrolului si gazelor in regiunea Europei Centrale si de Est, o prezenta internationala de peste 20 de ani in domeniu si este acum in masura sa obtina rezultatele succeselor extraordinare ale activitatilor de explorare. In Romania, MOL detine 138 de bezinarii si inregistreaza performante pozitive si pe segmentele de vanzari destinate companiilor, prin intermediul cardurilor de carburanti si solutiilor en gros. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul Romaniei, dintre care unul a fost ratificat de catre toate autoritatile competente.