OMNIASIG ofera reduceri de vara la asigurarile de locuinte

Data publicarii: 26-07-2013 | Finante-Banci

OMNIASIG Vienna Insurance Group ofera doar in perioada iulie-septembrie 2013 reduceri de pana la 25% clientilor care incheie sau reinnoiesc o polita de asigurare facultativa a locuintei. Astfel, clientii pot primi o reducere de 10% sau 15%, in functie de judetul in care locuiesc, iar cei care detin si o polita Casco sau RCA in vigoare la OMNIASIG primesc o reducere suplimentara de 10% la incheierea unei asigurari de locuinta, indiferent de judetul in care este situat imobilul.

Promotia este valabila pentru toate produsele OMNIASIG destinate protectiei locuintelor:

  • Asigurarea complexa GARANT, inclusiv pachetele SUMMUM si AMPLUS
  • Asigurarea locuintelor pentru toate riscurile VIVA CASA

"Am initiat aceasta campanie de reduceri pentru a facilita accesul clientilor nostri la o protectie durabila si complexa. Tarifele practicate la noi in tara se situeaza sub media europeana, dar, cu toate acestea, apetitul pentru asigurari al romanilor este scazut. Continuam astfel sa promovam acest segment, in vederea cresterii gradului de cuprindere in asigurare a locuintelor, fapt care reprezinta o preocupare mai veche a OMNIASIG VIG. Urmarim in acest fel sa oferim o acoperire potrivita fiecarui client, astfel incat, in cazul producerii riscului asigurat, patrimoniul acestuia, din care face parte fara indoiala si locuinta, sa nu fie afectat” - a declarat domnul Mihai Tecau, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurari din Romania, avand un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa. OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Consiliul de Supraveghere si Directorat. In prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania.

Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pietei asigurarilor atat in Austria cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii in 24 de tari formeaza un Grup cu o traditie indelungata, branduri puternice si relatii stranse cu clientii. VIG are o experienta in domeniul asigurarilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pietele sale de baza. Asadar, Grupul este pozitionat excelent pentru a profita de oportunitatile de crestere pe termen lung, intr-o regiune cu 180 milioane de oameni. Vienna Insurance Group este cea mai bine clasata companie conform ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena; actiunile sale sunt listate si la Bursa de Valori din Praga.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale companiei.


Tag-uri: