Credit Europe Bank ofera dobanzi speciale pentru depozitele noi in Euro

Data publicarii: 01-08-2013 | Finante-Banci

Pana la sfarsitul lunii august Credit Europe Bank promoveaza o campanie speciala, destinata persoanelor fizice, pentru constituirea depozitelor la termen din fonduri noi in Euro.

Oferta bancii vizeaza clientii care aleg sa deschida depozite la termen din fonduri noi cu anumite maturitati. Astfel, pentru depozitele la 6 si 9 luni, titularii beneficiaza de o rata a dobanzii de 3,6% pe an iar pentru depozitele constituite la 12 luni vor primi o rata a dobanzii de 3,75% pe an. 

"Venim in intampinarea clientilor nostri persoane fizice care sunt interesati de produsele de economisire in Euro pe termene mai indelungate. Este o campanie prin care recompensam depozitele nou infiintate - fie de catre clientii noi, fie de catre cei care utilizeaza deja serviciile noastre” a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank Romania.

Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte in curs si se refera doar la depozitele constituite in sucursale, din fonduri noi. De conditiile acesteia pot insa profita si categoriile de clienti care beneficiaza in acest moment de conditii preferentiale pe segmentul depozitelor la termen - detinatorii de CardAvantaj, utilizatorii serviciului de Internet Banking, posesorii de carduri de salarii emise de banca sau pensionarii. 

Pentru mai multe detalii despre produsele de economisire standard destinate persoanelor fizice oferite de Credit Europe Bank puteti accesa http://www.crediteurope.ro/persoane-fizice/depozite/depozite-la-termen/ iar pentru a vizualiza ofertele speciale destinate clientilor nostri noi sau existenti http://www.crediteurope.ro/persoane-fizice/depozite/oferte-speciale/. Clientii au la dispozitie si serviciul CEBLine apelabil din reteaua Romtelecom la numarul 0801.000.000 (tarif local) sau din orice retea, la numarul 0750.000.000 (tarif normal).   


Ultimele stiri pe BankNews.ro: