CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale

Data publicarii: 05-08-2013 | Finante-Banci

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, in lei,  valabila pentru toate cererile de credit inregistrate in perioada 01.08 - 15.10.2013. 

  • In cadrul acestei campanii, clientii beneficiaza de urmatoarele avantaje:
  • dobanda de 9,50% pe an, fixa pe intreaga durata de creditare (maximum 5 ani);
  • polita de asigurare de viata si somaj platita de banca pe intreaga perioada de acordare a creditului;
  • comision de administrare redus cu 50% pe toata durata contractului de credit, pentru clientii care pana la data utilizarii creditului au primit cel putin un salariu sau o pensie in cont/card la   CEC Bank.

"Prin lansarea acestei campanii, CEC Bank vine in intampinarea nevoilor clientilor persoane fizice, oferind posibilitatea accesarii creditelor de nevoi personale in conditii flexibile si la costuri extrem de avantajoase. Banca noastra continua astfel politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii in lei pe acest segment”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland numarul de telefon Info CEC Bank 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii www.cec.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: