OTP Bank a semnat conventia pentru prefinantarea subventiilor APIA SAPS 2013

Data publicarii: 08-08-2013 | Finante-Banci



  • Facilitarea accesului beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata la credite;
  • Credit de pana la 90% din suma aferenta SAPS.

OTP Bank Romania anunta semnarea conventiilor cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR pentru finantarea capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS). 

Astfel, clientii persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si producatori agricoli individuali care utilizeaza terenul agricol si au nevoie de finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente pana la incasarea subventiei de la APIA, pot beneficia de credite in baza Adeverintelor de Inregistrare Fermier emise de APIA ca urmare a cererilor de plata depuse de clienti pentru SAPS. 

Prefinantarea poate avea o valoare de pana la 90% din suma cuvenita clientului in cadrul SAPS, denominata in lei. Comisionul de acordare poate fi platit din credit, in timp ce dobȃnda se plateste la scadenta. Clientii OTP Bank benefiziaza de consiliere gratuita in intocmirea documentatiei necesare accesarii creditului si de un raspuns rapid, in timp ce perioada de acordare a creditului este stabilita in functie de termenul de incasare a subventiei.

"Avem incredere in relansarea si dezvoltarea agriculturii romanesti si continuam sa venim in sprijinul fermierilor si a micilor intreprinzatori din acest domeniu printr-o oferta din ce in ce mai variata de instrumente financiare, adaptate nevoilor reale ale acestora. Agricultura este o ramura importanta a economiei locale, a carei dezvoltare poate contribui substantial la cresterea economica a Romaniei.”, a declarat Madalina Manastire, Director Vȃnzari Corporatii si Managementul Produselor, OTP Bank Romȃnia.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. 

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: