Volksbank deschide o noua sucursala in Bucuresti

Data publicarii: 20-08-2013 | Finante-Banci

Volksbank Romania continua investitiile in extinderea retelei de sucursale si deschide o noua unitate in Dorobanti (Bucuresti), incepand cu data de 20 august 2013.

Sucursala Dorobanti se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice, avand ghisee de operatiuni si consiliere dedicate acestora. Situata pe Bd. Dorobanti nr. 135-145, noua unitate este deservita de 5 angajati si are are o suprafata de 121 metri patrati.  In prezent, reteaua de sucursale Volksbank este alcatuita din 130 de unitati, dintre care 23 sunt in Bucuresti.

Pana la sfarsitul lui 2013, Volksbank are in plan extinderea retelei cu inca 8 sucursale, ajungand astfel la un numar de 9 unitati noi inaugurate in cursul acestui an. In acelasi timp, banca vizeaza si finalizarea lucrarilor de modernizare a intregii retele de sucursale, investitiile fiind estimate la circa 10 milioane de euro. Noul design reflecta valorile  Volksbank si confera o imagine standardizata, moderna si profesionala a retelei de unitati. 

«Volksbank isi continua planurile de acoperire teritoriala, concentrandu-se pe consolidarea retelei de unitati si totodata a pozitiei de piata. Analizam in permanenta oportunitatile si cautam sa ne extinderem prezenta in zone cu potential economic, unde gradul de utilizare a serviciilor bancare poate fi imbunatatit», declara Alina Neagu, Director Directia Administrarea Retelei. 

In 2011, Volksbank a demarat un proiect amplu de modernizare a retelei. In cadrul acestui proiect, a fost implementat un sistem care permite monitorizarea performantelor la nivel de sucursala, in concordanta cu potentialul pietei. In faza initiala, proiectul a vizat restructurarea retelei de unitati, cu inchiderea sucursalor neviabile, iar in prezent, in cadrul acestui proiect se urmareste expansiunea retelei, prin valorificarea zonelor cu potential comercial. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: