IMM-urile au luat credite de peste 210 mil. euro

Data publicarii: 07-11-2006
Groupe Societe Generale a acordat, in doar 5 luni de la lansarea pachetelor "Ristretto pentru IMM-uri" si "Simplis Credit", credite pentru IMM-uri in valoare totala de 210 de milioane de euro, informeaza un comunicat al BRD. BRD ofera credite IMM-urilor prin doua game de produse, "Ristretto IMM" si "Simplis", care raspund nevoilor tuturor categoriilor de intreprinderi mici si mijlocii. De la inceputul lunii iunie si pana in prezent, BRD a acordat in jur de 24.000 de credite din cele doua game de produse unui numar de peste 14.500 de clienti.

Gama "Ristretto IMM" (Concentrat pentru IMM-uri) se adreseaza microintreprinderilor si intreprinderilor mici, cu trei pachete de produse : pachetul "Go", pachetul "Master" si creditul pe card "Easy". Produsul "Ristretto" este caracterizata de proceduri de lucru simplificate, documentatie minima, si mai ales de rapiditatea deciziei de finantare - 15 minute. In plus, accesul la finantare nu este conditionat de constituirea de garantii materiale.

Cel de-al doilea produs, "Simplis", se adreseaza intreprinderilor mijlocii, cu solutii de creditare pe termen scurt, precum si credite de investitii si facilitati de creditare pe termen mediu, cu scheme flexibile de garantare, iar suma maxima ce poate fi obtinuta prin acest tip de credit este de 400.000 de lei.

BRD este a doua banca din Romania, cu active de peste 7,1 de miliarde de euro. Banca are in jur de 1,8 milioane de clienti si opereaza pe o retea de peste 500 de unitati.
 
Banii Nostri

Ultimele stiri pe BankNews.ro: