Raiffiesen Banca pentru Locuinte, in plina campanie

Data publicarii: 07-11-2006
railocRaiffeisen Banca pentru Locuinte lanseaza "Saptamanile economisirii-creditarii" in agentiile si sucursalele Raiffeisen Bank, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. De asemenea, RBL a anuntat inaugurarea a aproximativ 50 de sucursale mobile in principalele centre comerciale din Bucuresti si din tara. Incepand cu aceasta luna Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a demarat o ampla campanie de sfarsit de an pentru promovarea produsului de economisire-creditare la nivel national.

Prin aceasta campanie Raiffeisen Banca pentru Locuinte intentioneaza sa consilieze suplimentar si sa ofere cat mai multe informatii clientilor actuali si potentiali despre cum pot sa-si maximizeze randamentul (castigurile) incheind un contract de economisire-creditare pana la sfarsitul anului.

Punctul forte al acestei campanii il constituie inaugurarea a aproximativ 50 de sucursale mobile in principalele retele de retail din tara (supermarketuri, mall-uri, centre comerciale).
In plus, in agentiile si sucursalele Raiffeisen Bank, RBL lanseaza "Saptamanile economisirii-creditarii", unde clientii care incheie contracte de economisire-creditare in aceasta perioada pot participa la o tombola cu premii consistente.

"Experienta de pana acum arata foarte clar ca lunile noiembrie si decembrie sunt cele mai bune din punct de vedere al distributiei acestui produs pentru ca foarte multe persoane prefera sa isi deschida contracte de economisire-creditare in ultima parte a anului, sa economiseasca sumele aferente si sa beneficieze de prima de la stat pe tot anul care s-a incheiat. Aproape 30% din numarul de contracte incheiate anul trecut au fost semnate in noiembrie-decembrie", a afirmat Ionut Costea, presedintele Raiffesen Banca pentru Locuinte.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: