Xerox a obtinut patru premii Pick din partea Buyers Laboratory

Data publicarii: 30-08-2013 | IT&C

Multifunctionalul Xerox WorkCentre 7855, seria Phaser 7100 si solutiile ConnectKey Share to Cloud si Mobile Print Cloud au castigat premii Summer 2013 Pick din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor office, Buyers Laboratory (BLI).

WorkCentre 7855, primul echipament care include ConnectKey si care a fost testat de BLI a obtinut premiul pentru cel mai bun multifunctional color A3, cu viteze de 51 pana la 60 pagini pe minut (Outstanding 51 - to 60 - ppm A3 Color MFP). Seria Phaser 7100 a fost premiata pentru performanta sa privind eficienta energetica (Outstanding Achievement in Energy Efficiency). ConnectKey Share to Cloud a castigat premiul pentru performanta in inovatie (Outstanding Achievement in Innovation), iar Mobile Print Cloud a fost recunoscuta drept o solutie exceptionala de imprimare mobila pentru companiile mici (Outstanding Small Business Mobile Print Solution).   

Seria de multifunctionale WorkCentre 7800 cu ConnectKey este o solutie extrem de practica, care eficientizeaza procesele de lucru cu documentele, securizeaza datele si reduce costurile. Aceasta asigura o productivitate sporita si o calitate remarcabila a imaginilor. 

Imprimanta color Phaser 7100 ofera precizie si claritate deosebite fiecarei pagini imprimate si tipareste pe o gama larga de suporturi de imprimare, inclusiv de format mare. Cu o inaltime de numai 406 mm, Phaser 7100 se incadreaza cu usurinta intr-un spatiu restrans de lucru, oferind toate beneficiile unei imprimante A4 de mare viteza (pana la 30 pagini pe minut color si alb-negru), dar si posibilitatea de a tipari documente A3. Tehnologia Xerox de corectie a culorii asigura imprimarea exacta si uniforma a culorilor specificate, iar functia True Adobe PostScript 3 permite imprimarea corecta si rapida a documentelor complexe. 

Solutia ConnectKey Share to Cloud transfera documentele in arhive online de stocare, precum SharePoint Online, Google Drive, DropBox, Evernote, PaperPort Anywhere si Salesforce.com. De asemenea, permite conversia automata in formate PDF cu optiune de cautare text, Word sau Excel, facilitand gestionarea documentelor in viitor.

Cu ajutorul Xerox Mobile Print, utilizatorii pot tipari pe o imprimanta de la birou de pe orice dispozitiv mobil care transmite email-uri, fara a fi nevoie de un software special. De asemenea, ei pot alege implementarea imprimarii mobile fie ca o solutie cloud, fie ca una on-site.  

Despre Xerox Romania

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 45 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xerox.ro si pagina noastra de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.   

Despre Buyers Laboratory

Din 1961, Buyers Laboratory LLC (BLI) este un laborator global independent de testare a echipamentelor de birou. Pe langa publicarea celor mai complete si precise rapoarte de testare din industrie despre echipamentele office de document imaging, compania este si sursa principala pentru testarea extinsa a suporturilor de imprimare si a consumabilelor, dar si pentru baze de date extinse cu specificatii/preturi despre multifunctionale, imprimante, scanere si faxuri. BLI acorda de doua ori pe an premiile Pick pentru cele mai bune solutii de imagistica. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul: http://www.buyerslab.com.