MasterCard Elite Days: -20% in toate magazinele Nike din tara

Data publicarii: 30-08-2013 | Finante-Banci

Promotia MasterCard Elite Days, valabila in fiecare zi de luni, marti si miercuri din luna septembrie, aduce posesorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate MasterCard un discount de 20%

In luna in care vacanta se termina si ideile de proiecte incep sa se transforme in realitati, MasterCard  lanseaza o noua oferta speciala adresata posesorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate MasterCard. 

In fiecare zi de luni, marti si miercuri din septembrie, acestia obtin o reducere de 20% pentru cumparaturile facute in oricare magazin Nike din tara. Astfel, la discount-ul MasterCard Elite, de 10%, valabil pe tot parcursul anului, se adauga extra-reducerea MasterCard Elite Days, de 10%.

Oferta este valabila in toate cele 15 magazine aflate sub brandul Nike, din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara. Detaliile despre campanie sunt disponibile la adresa www.mastercard.ro/promotii. 

Aflat in cel de-al patrulea an de existenta, programul MasterCard Elite include 100 de branduri locale si internationale, totalizand peste 200 de locatii din toata tara, din categorii precum frumusete & sanatate, moda, servicii hoteliere, restaurante, inchirieri masini, decoratiuni si produse pentru casa, bijuterii si accesorii, florarii si activitati de petrecere a timpului liber. Partenerii programului sunt prezenti in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara,  Brasov, Sibiu, Oradea, Targu-Mures, Iasi, Suceava, Bacau, Craiova, Deva, Ploiesti si Bistrita. 

Lista completa a comerciantilor poate fi accesata la adresa www.mastercard.ro/premium.