Credit Europe Bank lanseaza o campanie dedicata angajatilor din sistemul public

Data publicarii: 30-08-2013 | Finante-Banci

Credit Europe Bank a lansat incepand cu aceasta luna un pachet de beneficii dedicat angajatilor din sistemul public care doresc sa obtina un CardAvantaj. Oferta include comision de administrare a cardului zero pentru primul an si plata in trei rate a tuturor tranzactiilor efectuate in supermarketuri, in magazinele de constructii/bricolaj/amenajari interioare din afara retelei de comercianti parteneri, atat din tara cat si din strainatate. Aceste beneficii se aplica si pentru comerciantii online, oferta fiind valabila pana in decembrie 2014.

"Continuam traditia abordarilor inovatoare destinate comunitatilor profesionale, prin  acordarea de beneficii suplimentare in utilizarea CardAvantaj, cel mai popular card de cumparaturi in rate fara dobanda de pe piata. Dupa ce, in trecut, ne-am adresat profesiilor liberale acum ne orientam si catre angajatii din sistemul public prin intermediul unei oferte flexibile, care ofera avantajul achizitiei in rate fara dobanda si la comerciantii din afara grupului de parteneri ai CardAvantaj”, a declarat Gabriela Stanciu, Head of Cards Product Management, Credit Europe Bank Romania.

Clientii vizati de Credit Europe Bank care pot obtine aceste beneficii sunt angajatii din sistemul de stat, din institutii sau categorii precum: administratii financiare si primarii, transporturi (CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex etc.), sindicate, sanatate (spitale publice), educatie (scoli, licee, gradinite si alte institutii de invatamant de stat), Guvern si administratia publica centrala.

Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj si despre comerciantii parteneri puteti accesa www.cardavantaj.ro. Clientii au la dispozitie si serviciul CEBLine apelabil din reteaua Romtelecom la numarul 0801.000.000 (tarif local) sau din orice retea, la numarul 0750.000.000 (tarif normal).