COSMOTE Romania remodeleaza portofoliul de internet mobil

Data publicarii: 02-09-2013 | IT&C

Pentru a intampina nevoile utilizatorilor care doresc sa fie in permanenta conectati online, COSMOTE Romania a remodelat portofoliul Connect sub numele Connect Unlimited, oferind trafic de date in banda larga la viteze ridicate, atat in reteaua 3G, cat si in cea 4G.

Noul portofoliu Connect Unlimited include intre 3 GB (promotional) si 100 GB trafic de date in banda larga, cu viteze maxime de download care incep de la 21.6 Mbps si urca pana la 75 Mbps, cu preturi intre 10 euro/luna si 30 de euro/luna (TVA inclus). Noile abonamente sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti, business sau persoane fizice. Dupa ce traficul inclus este consumat, clientii continua sa aiba acces la internet, fara costuri aditionale (la viteza de 128 kbps).

Prin intermediul noului portofoliu, COSMOTE Romania continua sa ofere cel mai mare trafic de date mobil inclus de pe piata din Romania, cu noul Connect Unlimited+ 30. Pentru 30 euro/luna (TVA inclus), clientii beneficiaza de 100 GB trafic inclus la viteze de download de 75 Mbps prin reteaua 4G.

Clientii care aleg pana pe 2 octombrie 2013 unul dintre planurile tarifare Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13, Connect Unlimited 16 si Connect Unlimited+ 22 se pot bucura de o oferta promotionala avand cu 50% mai mult trafic inclus in beneficiile lunare. Reteaua 4G este disponibila fara costuri suplimentare pentru Connect Unlimited+ 22 si Connect Unlimited+ 30.

Mai mult, in cazul in care clientii depasesc traficul inclus si doresc sa revina la viteza initiala, acestia au la dispozitie doua extraoptiuni, Extra GB si 4G Extra, pentru 3.72 euro (TVA inclus). Astfel, clientii Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13 si Connect Unlimited 16 pot activa optiunea Extra GB si vor beneficia 1 GB trafic de date aditional la viteza initiala de 21.6/43.2Mbps, in timp ce clientii Connect Unlimited+ 22 si Connect Unlimited+ 30 pot activa 4G Extra si pot avea 1 GB trafic aditional la viteza initiala de download de 75 Mbps.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: