OTP Bank a lansat o oferta speciala pentru pachetul OTP Smart Start

Data publicarii: 03-09-2013 | Finante-Banci

  • 3 luni gratuite la plata abonamentului 
  • Oferta se adreseaza clientilor care achizitioneaza pachetul pana la 30 septembrie 2013
  • Doar 30 de minute si 3 pasi pentru deschiderea unui cont, pe www.startimm.ro  

OTP Bank anunta lansarea ofertei pentru pachetul OTP Smart Start, adresat clientilor start-up-uri sau microintreprinderi cu cifra de afaceri de pana la 100.000 de euro. Clientii care achizitioneaza acest pachet pana la data de 30 septembrie 2013 beneficiaza de abonament gratuit timp de 3 luni.

In doar 30 de minute si trei pasi simpli, accesand www.smartimm.ro, clientii din categoria start-up-uri sau microintreprinderile cu cifra de afaceri de pana la 100.000 de euro pot avea un cont, card bancar si Internet Banking. Astfel, ei beneficiaza de cel mai simplu proces din piata pentru deschiderea unui cont. 

Prin pachetul OTP Smart Start, clientii OTP Bank Romania beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • Administrare GRATUITA a oricarui cont curent deschis la banca;
  • Comision ZERO pentru platile in lei intrabancare efectuate prin Internet Banking, pe toata durata de valabilitate a pachetului;
  • Platile interbancare in lei de mica valoare, efectuate prin Internet Banking si Smart Bank gratuite in primele 6 luni (cu exceptia comisioanelor Transfond/BNR);
  • Serviciul OTPdirekt  GRATUIT;
  • Emitere si administrare gratuita in primul an pentru cardul de debit.

"OTP Smart Start este primul si singurul produs din piata care le ofera clientilor posibilitatea de a-si deschide cont in doar 30 de minute si trei pasi foarte simpli. Prin acest pachet, le aducem clientilor nostri start-up-uri si microintreprinderi solutii concrete si cu efect imediat. Oferta pe care am lansat-o este o dovada in plus a faptului ca sustinem acest sector si ne dorim sa contribuim la dezvoltarea sa”, a declarat Roxana Hidan, Director Directia Ȋntreprinderi Mici si Mijlocii,   OTP Bank Romania. 

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. 

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: