Wizz Air reduce toate tarifele cu 20% la rezervarile de miercuri

Data publicarii: 04-09-2013 | Turism

Wizz Air reduce cu 20% tarifele pe toate rutele pentru rezervarile facute in data de 4 septembrie, informeaza, marti, compania.

"Wizz Air anunta astazi o noua oferta de o zi, reducand cu 20% toate tarifele pe toate rutele pentru rezervarile facute maine, 4 septembrie. Wizz Air confirma faptul ca pasagerii care rezerva bilete low-fare pe una dintre cele 96 de destinatii vor profita de reducerea de 20% si se vor bucura de tarife si mai accesibile. Promotia de prelungire a vacantei urmeaza succesul ofertei speciale pentru membrii Wizz Discount Club, lansata in primele zile ale lunii septembrie. Toate locurile care n-au fost rezervate de membrii Wizz Discount Club sunt disponibile publicului generale cu o reducere de 20%", se mentioneaza intr-un comunicat al companiei. 

Wizz Air precizeaza ca discountul se aplica la tariful calatoriei cu toate taxele doar pentru rezervarile noi. Discount-ul nu se aplica serviciilor aditionale (cum sunt bagajele) si taxei de rezervare. 

Compania opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri , care pleaca de la 17 baze, 290 de rute facand legatura cu 96 de destinatii din 36 de tari. 

In 2012, Wizz Air a fost alegerea preferata a 12 milioane de pasageri. 

Sursa: AGERPRES