Intesa Sanpaolo Bank lanseaza cardul Visa Inspire cu tehnologie contactless

Data publicarii: 04-09-2013 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara Intesa Sanpaolo Group, lanseaza Visa Inspire un card de debit cu tehnologia contactless Visa PayWave. Noul Visa Inspire este o solutie unica de plata la nivel international ce asigura clientilor posibilitatea de a face plati sau retrage numerar, fara limita de suma cu 0% (zero) comision de la o retea de aproximativ 10.000 de ATM-uri in oricare dintre cele 12 tari in care Grupul Intesa Sanpaolo detine banci subsidiare. 

Cardul are acelasi design pentru toate tarile unde a fost deja lansat cu succes respectiv Albania, Bosia si Hertegovina, Croatia, Egipt, Rusia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Ungaria si Ucraina, alaturi de Italia si Romania. Noul card beneficiaza si de o platforma globala de comunicare inedita, intitulata generic "Go beyond your borders! Go Inspire!”. Astfel Grupul Intesa Sanpaolo a creat o comunitate virtuala in jurul conceptului "inspiratie”, ce a atras peste 300.000 de fani pe pagina dedicata de pe Facebook - "Live Inspire". 

"Dincolo de inovatie si noile tehnologii, promisiunea si avantajul competitiv al noului card este retrageri de numerar de la toate ATM-urile ce afiseaza logo-ul Intesa Sanpaolo, respectiv apeductul roman stilizat, element vizual comun tuturor bancilor din Grup. Este o promisiune locala cu impact global, la care au aderat deja mii de oameni din cele 12 tari in care Intesa Sanpaolo este prezent la nivel de banci subsidiare”, a declarat Stefano Burani, Director General Adjunct (Chief Business Officer). 

Noul card Inspire este prevazut, ca toate cardurile emise de Intesa Sanpaolo Bank, cu tehnologia Chip&PIN si este inrolat in "Verified by Visa”, cel mai inalt standard de securitate pentru tranzactiile in mediu online. Tehnologia contactless se aplica in cazul platilor de mica valoare (tranzactii individuale de maxim 50 lei), iar viteza de tranzactionare este unul din beneficiile cele mai apreciate de catre clienti. In cazul depasirii sumelor limita, este cerut automat PIN-ul si autorizarea tranzactiei se face prin introducerea cardului in POS, prevenind in acest mod eventualele riscuri de frauda. 

Mai multe informatii despre portofoliul de carduri Intesa Sanpaolo Bank sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro la sectiunea Persoane fizice / Carduri, in orice unitate teritoriala Intesa Sanpaolo Bank sau apeland gratuit Serviciul suport clienti la Tel Verde 0800.800.888.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune. Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea nationala de 77 de unitati si active totale de peste 5 miliarde lei.