SudRezidential.ro a lansat o divizie financiara

Data publicarii: 06-09-2013 | Finante-Banci

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului, a lansat SudRezidentialBroker - divizia financiara creata special pentru facilitarea relatiei dintre clienti si bancile creditoare. Noua divizie se va ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatiile cu bancile care acorda imprumuturi si va ofera solutii chiar si celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

"Am gandit acest pachet de servicii pentru a reduce la minim timpul alocat acestui demers (relatia cu banca nr.r) si stresul pe care il poate genera lista lunga de formalitati de indeplinit. Desi initial SudRezidentialBroker a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar a zonei de Sud a Bucurestiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat sa gandim un plan de afaceri care cuprinde o potentiala extindere a diviziei si in alte zone, astfel incat sa poata beneficia de expertiza noastra o categorie cat mai larga de clienti”, a declarat Adrian Pandelescu, manager SudRezidential Broker.

Managerul explica: "Pentru a identifica, de exemplu, 5 oferte bancare, clientul va face un sigur drum, la sediul companiei, beneficiind gratuit de consultanta din partea specialistilor SudRezidentialBroker. In plus, acestia ofera suport pentru intelegerea termenilor si conditiilor din ofertele prezentate, astfel incat clientul sa poata face o comparatie intre acestea".

Integral pe InComeMagazine.ro